Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

Mektupla

Daimi Üye

MrWho72

Aktif Üye
Adı
Günhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu işte yanlış uygulamalar, devletin savsaklaması, rüşvet, yabancıların balık talebi ve ithalat gibi konular var. Kıyı balıkçılığı ve amatör tekne balıkçılığı ile balığın tükenmesi imkansız. Gelgelelim Türkiye'de halkın balık talebi çok çok düşük, hatta çoğu ailede balık türleri, nasıl pişirileceği, ayıklanacağı bile bilinmez. Çevremde çok duyuyorum ay biz balık evde pişirmiyoruz koku yapıyor dendiğini. Ve çok iyi biliyorumki özellikle Japonya, Kore gibi ülkelerden ve hatta Avrupadan yoğun balık alımı olduğunu. İbneler kendi doğal kaynakları tükenmesin diye yükleniyorlar bizim gibi keriz ülkelerden balık alımına, çünkü adamlar ekmek yiyip somun kafalı olmuyor, kahvaltıda bile balık yediklerini gördüm. Zira tüm bu sıkıntı dışarıdan gelen tatlı ve sıcak para yüzünden. O Japonlar var ya o Japonlar sabahın köründe balık hallerinde adamları var balıkları kapatıp alıyorlar.

musty34

Aktif Üye
Adı
Mustafa erten
Kan Grubu
O Rh Pozitif

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yani ne diyor?
Mgm nin sitesine baktım sabah 6 gibi öğleden sonra gök gürültülü yağışlı gösteriyordu,hâlâ öyle gösteriyor ama şu anda üsküdar günlük güneşlik.
18:00 21:00 saatleri arasında ki tahmin bu, sağanak yağış diyor, bana da bu tahmin tutmayacakmış gibi geliyor...

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Mektupla

Daimi Üye
Saat 16:00 sularında Galata Köprüsü Üsküdar tarafından Karaköy e yürürken, kovalarda az İstavrit - Zargana gördüm.

Karaköy rıhtım da kısa bir süre gezinirken, çapariye - sıyırtma ile atılan silikon a balık geldiğini pek görmedim. Bazı kovalarda biraz İstavrit vardı.

Akabinde Galata Köprüsü nden Eminönü ne Haliç tarafından yürürken, kovalarda İstavrit - pek nadir Çinekop gördüm.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Saat 16:00 sularında Galata Köprüsü Üsküdar tarafından Karaköy e yürürken, kovalarda az İstavrit - Zargana gördüm.

Karaköy rıhtım da kısa bir süre gezinirken, çapariye - sıyırtma ile atılan silikon a balık geldiğini pek görmedim. Bazı kovalarda biraz İstavrit vardı.

Akabinde Galata Köprüsü nden Eminönü ne Haliç tarafından yürürken, kovalarda İstavrit - pek nadir Çinekop gördüm.
Balat'tan haber varmı Balat'tan Haşmet :)

Mektupla

Daimi Üye