Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gece avı için tavsiye

Sutlukahvem

Yeni Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhabalar lrf avına yeni adım atmış biriyim sizlerden tavsiye istiyorum. Bulunduğum yerde tatlı suyun denizle buluştuğu yer var. Ek de merayı attım. İşimden dolayı sabah avına pek gidemiyorum şuan. Gece avına gitmeyi düşünüyorum. Sorum şu gece avında tatlı su tarafınamı denemeliyim içi tarafı yoksa dış tarafımı yani deniz tarafınımı. Ve hangi sahteleri kullanmalıyım sizce bu merada elimde birçok sahte var popülerlerden aldım. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Sandworm silikonlar kullan 2-3gr mafsallı jighead ve hırsız asist ile birlikte renk: Beyaz, Glow pembe, Motoroil. Eğer mera derinse kamışın atarı yeterliyse 4,5 gram veya 7,5 gram zebra glow vibrasyon mutlaka olsun çantanda. UV lambanı yanında taşımayı unutma. Atacağın yerleri işaretledim.

Ekli dosyalar

Sutlukahvem

Yeni Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sandworm silikonlar kullan 2-3gr mafsallı jighead ve hırsız asist ile birlikte renk: Beyaz, Glow pembe, Motoroil. Eğer mera derinse kamışın atarı yeterliyse 4,5 gram veya 7,5 gram zebra glow vibrasyon mutlaka olsun çantanda. UV lambanı yanında taşımayı unutma. Atacağın yerleri işaretledim.
Teşekkür ederim. Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için. Bugün denicem inşallah

roxy

Aktif Üye
Adı
Batuhan Candan
Hoş geldiniz. Gündüz vakit bulabilirseniz, silikon karideste deneyebilirsiniz.

Sutlukahvem

Yeni Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoş geldiniz. Gündüz vakit bulabilirseniz, silikon karideste deneyebilirsiniz.
karidesle alamadım ama dog walker trans iwashiye iyi bi levrek geldi ama bulunduğum yer kayalık olunca büyük ihtimalde acemiliğimden balık kayalıklara gelince ipi koparttı :/ ama heyecanı açıkcası bana çok çok yetti öyle bir balığın :) elim ayağım titriyodu çünkü :)