Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gece Su Üstü Iş Yapar Mı ? Denedik Gördük

BıyıklıAt

Yeni Üye
Adı
ali ata
Kan Grubu
O Rh Negatif
Tebrikler. Güzel bir av olmuş. Fujin Sound 10,6 gram gözüküyor. Atış erimi nasıl acaba ?

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler. Güzel bir av olmuş. Fujin Sound 10,6 gram gözüküyor. Atış erimi nasıl acaba ?
Tesekkur ederim. Ben yazili takimla onu sakin havalarda 50mt kadar atiyorum. Ruzgarli havalarda da erimi fena sayılmaz, egilip bukulmuyor. Ayrica hassas terazide 13gr küsür oldugunu duymustum.

ilhany

Aktif Üye
Adı
İLHAN
Kan Grubu
O Rh Negatif
Maşallah. oltası suda olan herkese nasip olsun inşallah

p.saez

Aktif Üye
Adı
Ömer Yavuz Sert
Kan Grubu
O Rh Negatif
Maşallah, tekrar tebrikler. Trofeleriniz bol olsun.

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teprik ederim guzel balık kepçe şart ben cumurtesi akşam yaşadım bunu

Adı
Ersin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aliağa Ağapark merasına gitmişsiniz galiba orası güzel balık yapıyor avınız için tebrikler .

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Serkan
Yakaladığın levrek gerçekten ideal ölçülerde, size ailecek yetecek boyda bir balık.
Keşke o yanındaki yardımsever avcıya teslim etmeseydin takımını.
Kaçarsa kaçsın, her durumdan alınacak bir ders var.

Sahtenin iğnelerini aynı boy ama daha sağlam iğnelerle değiştirmeyi unutma.
Meran güzel, zayıf iğneler yüzünden balık kaçırmak istemezsin sanırım..

Şu forumda benden başka böyle uzun uzun yazan yoktu, sen de başladın güzel oldu.
Bu uzun yazılar avcının aldığı hazzı, korkularını, sevinçlerini, yaşadığı şokları çok daha iyi anlatıyor.

stasyonar

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler Serkan
Yakaladığın levrek gerçekten ideal ölçülerde, size ailecek yetecek boyda bir balık.
Keşke o yanındaki yardımsever avcıya teslim etmeseydin takımını.
Kaçarsa kaçsın, her durumdan alınacak bir ders var.

Sahtenin iğnelerini aynı boy ama daha sağlam iğnelerle değiştirmeyi unutma.
Meran güzel, zayıf iğneler yüzünden balık kaçırmak istemezsin sanırım..

Şu forumda benden başka böyle uzun uzun yazan yoktu, sen de başladın güzel oldu.
Bu uzun yazılar avcının aldığı hazzı, korkularını, sevinçlerini, yaşadığı şokları çok daha iyi anlatıyor.
Teşekkür ederim, fileto çıkartıp yağda tavada yaptım altı kişiye gayet lezzetli ve doyurucu bir yemek oldu.
Dediğinde çok haklısın, o heyecanın son dakikalarındaki doruk noktalarını arkadaşa teslim etmiş oldum. Söylediğin gibi kaçırsam da zevki bir yana tecrübesi ve faydası yine bana olacaktı.
Daha önce kayalarda parçaladığım Ex Fortuna su üstü sahtemin iğnelerini saklıyordum, şimdilik onunkiyle değiştirdim. Sahteler için fiyat performans iğneleri tavsiye alırım.
Anlatmayı sevdiğim için, karşımdakinin zevk alacağı ve o anı hayal edebileceği şekilde anlatmaya çalışıyorum, beğendiysen ne mutlu bana. Umarım bir çok arkadaşım sizin gibi zevkle okuyordur.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Teşekkür ederim, fileto çıkartıp yağda tavada yaptım altı kişiye gayet lezzetli ve doyurucu bir yemek oldu.
Dediğinde çok haklısın, o heyecanın son dakikalarındaki doruk noktalarını arkadaşa teslim etmiş oldum. Söylediğin gibi kaçırsam da zevki bir yana tecrübesi ve faydası yine bana olacaktı.
Daha önce kayalarda parçaladığım Ex Fortuna su üstü sahtemin iğnelerini saklıyordum, şimdilik onunkiyle değiştirdim. Sahteler için fiyat performans iğneleri tavsiye alırım.
Anlatmayı sevdiğim için, karşımdakinin zevk alacağı ve o anı hayal edebileceği şekilde anlatmaya çalışıyorum, beğendiysen ne mutlu bana. Umarım bir çok arkadaşım sizin gibi zevkle okuyordur.
Owner ST-46
Sahtenin orijinalindeki boy hangisiyse aynı boy olanı takmalısın