Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tesekkur ederim. Ben yazili takimla onu sakin havalarda 50mt kadar atiyorum. Ruzgarli havalarda da erimi fena sayılmaz, egilip bukulmuyor. Ayrica hassas terazide 13gr küsür oldugunu duymustum.Tebrikler. Güzel bir av olmuş. Fujin Sound 10,6 gram gözüküyor. Atış erimi nasıl acaba ?
Teşekkür ederim, fileto çıkartıp yağda tavada yaptım altı kişiye gayet lezzetli ve doyurucu bir yemek oldu.Tebrikler Serkan
Yakaladığın levrek gerçekten ideal ölçülerde, size ailecek yetecek boyda bir balık.
Keşke o yanındaki yardımsever avcıya teslim etmeseydin takımını.
Kaçarsa kaçsın, her durumdan alınacak bir ders var.
Sahtenin iğnelerini aynı boy ama daha sağlam iğnelerle değiştirmeyi unutma.
Meran güzel, zayıf iğneler yüzünden balık kaçırmak istemezsin sanırım..
Şu forumda benden başka böyle uzun uzun yazan yoktu, sen de başladın güzel oldu.
Bu uzun yazılar avcının aldığı hazzı, korkularını, sevinçlerini, yaşadığı şokları çok daha iyi anlatıyor.
Owner ST-46Teşekkür ederim, fileto çıkartıp yağda tavada yaptım altı kişiye gayet lezzetli ve doyurucu bir yemek oldu.
Dediğinde çok haklısın, o heyecanın son dakikalarındaki doruk noktalarını arkadaşa teslim etmiş oldum. Söylediğin gibi kaçırsam da zevki bir yana tecrübesi ve faydası yine bana olacaktı.
Daha önce kayalarda parçaladığım Ex Fortuna su üstü sahtemin iğnelerini saklıyordum, şimdilik onunkiyle değiştirdim. Sahteler için fiyat performans iğneleri tavsiye alırım.
Anlatmayı sevdiğim için, karşımdakinin zevk alacağı ve o anı hayal edebileceği şekilde anlatmaya çalışıyorum, beğendiysen ne mutlu bana. Umarım bir çok arkadaşım sizin gibi zevkle okuyordur.