Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geçmişten, günümüze Balık, Balık ve yine Balık...

echoes

Aktif Üye
Adı
Murat Tunalı
Mütevazi davranıyorsun biliyorum ama eski forumda gördüklerimiz var hatta bana birazını vermiştin ama birde göremediğimiz raporlarını da yayınlarsan göremeyen arkadaşlarında çok hoşuna gideceğini ve bilgilerinden yararlanacağına eminim;)

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Yayınla, yayınla, hadi arkadaşlar destek bekliyoruz. Ben şahsım adına merakla bekliyorum. Hatta ucundan böyle bir işin maaliyeti ne olur acaba diye aklımdan geçirmiyorda değilim. Maldiv adaları balık avı muhteşem olur.
Murat'cım,

Yayınla, yayınla demeyle hemen olur mu :p

Her seyahtin yüzlerce fotoğrafı var, onları elemem, konularını tekrar yazmam gerekecek ki, bu zaman alan bir konu, sen iyi bilirsin

Maliyet konusunu konunun içinde yazarım, olmadı sana bildiririm. Bakarsın uygun bir grupla hep birlikte tekrar gideriz :harika::harika:

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Team T ile birlikte çok güzel avlarınız oldu :) Timur Abi'ye de selamlar saygılar...
Sunay merhaba,

Evet, o zamanlar çok hızlı yaşadık ve çok güzel avlar yaptık, bunu da hep Team-T olarak yaptık. Ancak, son Tanzanya seyahitmizin dönüüşünden sonra Timur ile koptuk, uzun zamandır görüşmüyoruz. Denk gelirde görürsem selamını iletirim ;)

fthdmr

Daimi Üye
Adı
fatih demir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Süleyman abi şahsın nezninde seninle ve senin gibi olan usta abilerimle,dostlarımla aynı forumu paylaştığım için kendimi çok şanslı olduğumu hissediyorum

yıllarını bu sevdaya adayan biri olara sen ve yine senin gibi üstadların anılarını hikayelerini okumak çok keyifli ancak birde sizlerden bunları dinlemek isterim

Sen ve yine senin kadar değerli büyükleriminden ben ve benim gibi acemi ve bu sevdaya yeni gönül verenlerin öğrenecekleri duyacakları ve görecek o kadar çok şeyi var ki

Seni farklı kılan özellik ise sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları ile yetinmemen buda senin maceraperest ruhunu oraya koyuyor

Keyifli paylaşımları her daim dikkatle takip ediyor ve bir gün tanışmayı umuyorum saygılarımla...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Ben tuttum sen çekil fotoyu derrrmisim (millette sahi sanacak)Suloo ben bunlardan yedim zaten resmini ne yapam :)))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onları da yaptık Hacım ama sen tuttun ben tuttum muhabettiine değil, o balıkları hepimiz tutmuşuz gibi davrandık. Zaten takım olmak da bunu gerektirir :harika::harika::harika:

Hacım, sen yadin, tadını biliyorsun ama av güncelerinin de tadına bakmak istiyorum diyordun, raporlarsam onların da tadına bakacaksın, yoksa kuru kuru resmi kim ne yapsın

a.sevinç

Aktif Üye
E hade bakalim yayinlada suyundanda koy ozaman :)) merakla bekliyoruz :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mütevazi davranıyorsun biliyorum ama eski forumda gördüklerimiz var hatta bana birazını vermiştin ama birde göremediğimiz raporlarını da yayınlarsan göremeyen arkadaşlarında çok hoşuna gideceğini ve bilgilerinden yararlanacağına eminim;)
Beni yakından tanıyorsun Murat, yapımı biliyorsun. Senin düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum ama içimden de halen düşünüyorum. Ama şu ana kadar gelen yorumlar olumlu, sanırım kısa zaman sonra raporlarımı yayınlamaya başlayacağım

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Videolarıda bekleriz
Videolar da var tabii, bir kısmı hazır bir kısmı işlenecek durumda bekliyor arşivimde İbrahim :)

Raporlarımda yayınlarım ama bu hemen olmayacak, biraz zaman alacak bir durum ama elimden geldiğince hızlı toparlamaya çalışacağım

Ve, teşekkür ederim...

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman abi şahsın nezninde seninle ve senin gibi olan usta abilerimle,dostlarımla aynı forumu paylaştığım için kendimi çok şanslı olduğumu hissediyorum

yıllarını bu sevdaya adayan biri olara sen ve yine senin gibi üstadların anılarını hikayelerini okumak çok keyifli ancak birde sizlerden bunları dinlemek isterim

Sen ve yine senin kadar değerli büyükleriminden ben ve benim gibi acemi ve bu sevdaya yeni gönül verenlerin öğrenecekleri duyacakları ve görecek o kadar çok şeyi var ki

Seni farklı kılan özellik ise sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları ile yetinmemen buda senin maceraperest ruhunu oraya koyuyor

Keyifli paylaşımları her daim dikkatle takip ediyor ve bir gün tanışmayı umuyorum saygılarımla...
Fatih'cim,

Seninle aynı duyguları taşıyorum, taşımasam burada olmazdım zaten ;)

Balık avı konusunda sınırları sonuna kadar zorlamayı severim ve imkanlarım dahilinde balık peşinde koşarım. Maceraperestliğim de buradan ortaya çıktı sanırım ve böyle devam edecek. Şimdi Fethiye'yi fethetmeye gidiyorum, haftasonu orada olacağım, sonrasına bakacağız :)

Ben de senin gibi değerli bir kardeşimle tanışmayı ve bir iki satır hoş sohbet etmeyi çok isterim. Bakarsın birlikte olta bile sallarız, kısmet diyelim ;)

Ve, yorumların için teşekkür ederim. Yakın gelecekte görüşmek üzere, sağlıcakla kal...