Süleyman abi şahsın nezninde seninle ve senin gibi olan usta abilerimle,dostlarımla aynı forumu paylaştığım için kendimi çok şanslı olduğumu hissediyorum
yıllarını bu sevdaya adayan biri olara sen ve yine senin gibi üstadların anılarını hikayelerini okumak çok keyifli ancak birde sizlerden bunları dinlemek isterim
Sen ve yine senin kadar değerli büyükleriminden ben ve benim gibi acemi ve bu sevdaya yeni gönül verenlerin öğrenecekleri duyacakları ve görecek o kadar çok şeyi var ki
Seni farklı kılan özellik ise sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırları ile yetinmemen buda senin maceraperest ruhunu oraya koyuyor
Keyifli paylaşımları her daim dikkatle takip ediyor ve bir gün tanışmayı umuyorum saygılarımla...
Fatih'cim,
Seninle aynı duyguları taşıyorum, taşımasam burada olmazdım zaten
Balık avı konusunda sınırları sonuna kadar zorlamayı severim ve imkanlarım dahilinde balık peşinde koşarım. Maceraperestliğim de buradan ortaya çıktı sanırım ve böyle devam edecek. Şimdi Fethiye'yi fethetmeye gidiyorum, haftasonu orada olacağım, sonrasına bakacağız
Ben de senin gibi değerli bir kardeşimle tanışmayı ve bir iki satır hoş sohbet etmeyi çok isterim. Bakarsın birlikte olta bile sallarız, kısmet diyelim
Ve, yorumların için teşekkür ederim. Yakın gelecekte görüşmek üzere, sağlıcakla kal...