Geleneksel 3.Turna Avı Organizasyonu 06 Mayıs 2012 Mollaköy-Sakarya Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada org da salıh abı ve oktay abıyı goremedıgım ıcın cok uzuldum keske onlarda ve dıger katılmak ısteyen abılerımde katılsaydı

Hahahaa 😀😀😀

İşte benimle uğraşmanın sonu bu. 🙂

Şaka valla Aytaç'cım,Şaşırdım bende şimdi.
Ancak siz geç geldiniz ve resim çekmedik sanırım,yaa gözden kaçan olması bu kadarın resim içinde imkansız.

Tekrar kontrol edicem daha sonra resimleri,İnşallah bulurum. 🙂

Mustafa cım boşu boşuna arama Enes ile benim resmi mi hiç çekmedin. 😀

Artık bir daha ki sefere zaten sırf gecenin 11 de seni kızdırmak için oraya geldim. 😀

Güzel olduğu besbelli. çalışmasaydım katılmayı çok istiyordum muhabbetiniz keyfiniz daim olsun.

(link)

Ben de var bi tane ama gönül isterdi ki esas aksiyon sahnelerinde bir kaç resim çekseydik çook iyi olurdu🙂

Organizasyonda emeği geçen tüm arakadaşlarıma ve ince çizgiye çok teşekkür ediyorum. Balığı az ama muhabbeti bol olan, ince esprilere alınmayan, çok güzel iki gün geçirdim. Herkesin emeğine sağlık.

Hamdi kardeşim bu arada şu benim olaylı meşhur kamışımı da göndermeyi unutma.😀😀

Balığın ikinci planda kaldığı, sohbetin muhabbetin bol olduğu, geçen seferkinden daha organize olduğumuz bir buluşmaydı.. Her şey dört dörtlüktü e tabi haliyle ortamın güzelliğinden pek balığa bakan olmadı 🙂 Kendi adıma katılan herkese teşekkür ederim sizlerle olmak ayrıcalıktır dostlar 😉

organizasyon hakikaten güzel geçmiş eski organizasyon yerine gidememeniz üzücü olsada muhabbet herşeyi unutturmuş o belli oluyor 🙂 resimlere baktığımda ise yalnız suyun içinde kasık çizmeli olan sadece selahattin vardı bu kimsenin dikkatini çekmedi heralde 🙂) o yüzden seni özellikle tebrik ediyorum kardeşim 👍👍👍 helal laaa 🙂)

organizasyon hakikaten güzel geçmiş eski organizasyon yerine gidememeniz üzücü olsada muhabbet herşeyi unutturmuş o belli oluyor 🙂 resimlere baktığımda ise yalnız suyun içinde kasık çizmeli olan sadece selahattin vardı bu kimsenin dikkatini çekmedi heralde 🙂) o yüzden seni özellikle tebrik ediyorum kardeşim 👍👍👍 helal laaa 🙂)

Ayrıca tüm resimlerin papucunu dama atacak estetikde ve güzellikde resimler bahsettiğin resimler.

Sevgili Selehattin' daha o akşam ben dedim süper olmuş diye.Tam dergilere kapak olacak güzellikde benim kardeşim. 🙂

Back