Merhaba herkese hayırlı forumlar. Aranıza bugün yeni katıldım dolayısıyla kural ihlali vb bir şey yaparsam mazur görün lütfen.
Yaklaşık 1 yıldır Spin ile Muğla bölgesinde kıyıdan olta atıyorum fakat bırakın balık tutmayı vuruş bile alamadık arkadaşımla. Belki meradan belki bizden kaynaklı bilmiyorum fakat kıyıdan özellikle büyük balık olmadığı için, küçük silikonlarla atmanın daha doğru olduğuna kanaat getirdim ve LRF seti dizmeye karar verdim. 3000 liraya kadar ne önerirsiniz? Piyasada birsürü kamış buldum;
Fujin Salty Rugger 0.8-10g
Savage Gear SGS2 0.6-9g
Fujin Ajime 0.5-5g
Okuma Wave Power 0-8g
vs hangisini alacağıma karar veremedim.
Herkes hedef balığa göre seçim yapın diyor, bizim hedef balık balık tutabilmek arkadaşlar
Ne olduğu önemli değil bir kere şu balık tutma keyfini yaşamak istiyoruz sadece 
Herkese teşekkürler.
Yaklaşık 1 yıldır Spin ile Muğla bölgesinde kıyıdan olta atıyorum fakat bırakın balık tutmayı vuruş bile alamadık arkadaşımla. Belki meradan belki bizden kaynaklı bilmiyorum fakat kıyıdan özellikle büyük balık olmadığı için, küçük silikonlarla atmanın daha doğru olduğuna kanaat getirdim ve LRF seti dizmeye karar verdim. 3000 liraya kadar ne önerirsiniz? Piyasada birsürü kamış buldum;
Fujin Salty Rugger 0.8-10g
Savage Gear SGS2 0.6-9g
Fujin Ajime 0.5-5g
Okuma Wave Power 0-8g
vs hangisini alacağıma karar veremedim.
Herkes hedef balığa göre seçim yapın diyor, bizim hedef balık balık tutabilmek arkadaşlar
Herkese teşekkürler.
Son düzenleme: