Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aranıyor Gosen Casting 1.5 PE Yeşil

Saki

Yeni Üye
Adı
SAKİ
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gosen Casting 1.5 PE yeşil. piyasada yok elinde olan varsa bana ulaşabilir mi

Saki

Yeni Üye
Adı
SAKİ
Kan Grubu
A Rh Negatif
Adı
hakan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İp tercihimi balık üzerinden değil, takım üzerinden yapıyorum. Meramda 1 kg lik levrekte var 7 kg lik levrekte. 3 kg lik akya da var 12 kg lik akya da. Yeri geliyor 14-42 takımımla memlekete gidince çapari de atıyorum. 14-42 kamış 4 binlik makinem var.
1 kg’lık levreği de, 7 kg’lık levreği de 3 kilogramlık akyayı da 1 pe ip ile de alırsınız; 12 kg’lık akyayı 1.5 pe ile de alamazsınız. 1-1.2 pe ip size + erim sağlar. 1.5 pe 1 kilogramlık levreğe kalın olur. özellikle levrek avında ne kadar ince lider be ne kadar küçük klips o kadar verimli av.

karar sizin tabii ama ben olsam 1.2 ve hatta 1 pe tercih ederdim.
başarılar.

Saki

Yeni Üye
Adı
SAKİ
Kan Grubu
A Rh Negatif
1 kg’lık levreği de, 7 kg’lık levreği de 3 kilogramlık akyayı da 1 pe ip ile de alırsınız; 12 kg’lık akyayı 1.5 pe ile de alamazsınız. 1-1.2 pe ip size + erim sağlar. 1.5 pe 1 kilogramlık levreğe kalın olur. özellikle levrek avında ne kadar ince lider be ne kadar küçük klips o kadar verimli av.

karar sizin tabii ama ben olsam 1.2 ve hatta 1 pe tercih ederdim.
başarılar.
Yorumunuzu dikkate alacağım. Teşekkür ederim

Adı
Vaner
Gosen 1,5 PE'nin kutusunun üzerinde 0,216 mm yazar ama gerçek kalınlığı yaklaşık 0,16 mm'dir. Gosen'in PE ölçüsü diğer firmalarınkinden farklıdır.