Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
hangi balık için 1.5 pe düşünüyorsunuz?
İp tercihimi balık üzerinden değil, takım üzerinden yapıyorum. Meramda 1 kg lik levrekte var 7 kg lik levrekte. 3 kg lik akya da var 12 kg lik akya da. Yeri geliyor 14-42 takımımla memlekete gidince çapari de atıyorum. 14-42 kamış 4 binlik makinem var.hangi balık için 1.5 pe düşünüyorsunuz?
1 kg’lık levreği de, 7 kg’lık levreği de 3 kilogramlık akyayı da 1 pe ip ile de alırsınız; 12 kg’lık akyayı 1.5 pe ile de alamazsınız. 1-1.2 pe ip size + erim sağlar. 1.5 pe 1 kilogramlık levreğe kalın olur. özellikle levrek avında ne kadar ince lider be ne kadar küçük klips o kadar verimli av.İp tercihimi balık üzerinden değil, takım üzerinden yapıyorum. Meramda 1 kg lik levrekte var 7 kg lik levrekte. 3 kg lik akya da var 12 kg lik akya da. Yeri geliyor 14-42 takımımla memlekete gidince çapari de atıyorum. 14-42 kamış 4 binlik makinem var.
Yorumunuzu dikkate alacağım. Teşekkür ederim1 kg’lık levreği de, 7 kg’lık levreği de 3 kilogramlık akyayı da 1 pe ip ile de alırsınız; 12 kg’lık akyayı 1.5 pe ile de alamazsınız. 1-1.2 pe ip size + erim sağlar. 1.5 pe 1 kilogramlık levreğe kalın olur. özellikle levrek avında ne kadar ince lider be ne kadar küçük klips o kadar verimli av.
karar sizin tabii ama ben olsam 1.2 ve hatta 1 pe tercih ederdim.
başarılar.
bide piyasa bulabilsek süper olacakGosen 1,5 PE'nin kutusunun üzerinde 0,216 mm yazar ama gerçek kalınlığı yaklaşık 0,16 mm'dir. Gosen'in PE ölçüsü diğer firmalarınkinden farklıdır.