mono misina düşünüyorsanız Momoi hi-max extra ya da süper soft misinayı tavsiye ederim. momoi dünyanın ilk misina ve ip üreticisi. 1905 ten beri sadece ip üretiyorlar. bazı markaların üst düzey ipleri bile momoi tarafından üretilmekte. ipi ve misinayı elinize aldığınızda zaten kalitesini hissettiriyor. ipleri özellikle ryujin modeli sıfır su tutuyor ve rim mesafesi çok iyi. atarken takım koptu sanarsınız o derece sessiz çıkıyor makineden.Bende Okuma Custom Black makinanın yedek kafasına sarmak için SURF misina arıyorum ,
tüm yorumları okudum gerçekten memnun olunan bi ürün yok gibi sanki,
Diğer makinamda Effe Latex 0,35 var çok sağlam ama çok esnek , resmen misina uzuyor
Hem fiyatı abartılı olmayan hemde çekeri güzel bir misina arıyorum.
yorumlara bakınca şu an için Trabucco öne çıkıyor ama geçen sene karagöz için trabucco 0,205 t force tournament class almıştım hiç memnun kalmadım, ondan dolayı diğer misinaları da aynımıdır acaba diye endişeliyim, kuıyaslamamı 0,16 berkley misina ile yaptım 0,16 0,205 ten çok çok iyiydi her yönde
Ya fiyatlar? Yakin olsa kesinlikle bu iki markayi düşünürümMono için Berkley Sensithin ultra ve stroft GMT de seçenekler arasında olabilir bence...
sanırım onunda en kalını 0,30 ben 0,40 almayı düşünüyorum,Berkley Sensithin ultra ın fiyatı daha uyfun sanırım
Hemde, "Azaltılmış esnekliği sayesinde oltanın ucunda ki en ufak hareketi bile hissedebilirsiniz" YAZMIŞLARBerkley Sensithin ultra ın fiyatı daha uygun sanırım