Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güçlü ve Avcı Misina Önerisi

Sizce hangi misina ?

• Kullanılan toplam oy
    41

lodoscubarbaros

Aktif Üye
Adı
Barbaros Küpcü
Kan Grubu
B Rh Pozitif
8 yıl önce aynı takımda 0.30 fladen 0.25 duel 0.25 trabucco vardı. Fladenden takılınca zırt pırt kopuyordu. Trabuccu ve dueli heleki FC de dueli tek geçerim

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çuprada 022 yuki invisible 3g kullanıyorum.2 av sonra gevremeye başlıyor ve elle bile rahat koparılabiliyor.Daha kalınlarını denemedim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler bu bilgi için , işte bu tanıtıcı reklam videoları çok yanıltıcı olabiliyor.
misinanın çok sağlam izlenimi vermesine rağmen yıpranma payı da önemli.Sonra bu misina neden birden koptu deyip şaşırabiliyoruz .Her av sonrası line'ı kontrol etmek gerek demek ki.

peki sizin önerebileceğiniz mono , copolymer yada FC coated misina var mı?

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teşekkürler bu bilgi için , işte bu tanıtıcı reklam videoları çok yanıltıcı olabiliyor.
misinanın çok sağlam izlenimi vermesine rağmen yıpranma payı da önemli.Sonra bu misina neden birden koptu deyip şaşırabiliyoruz .Her av sonrası line'ı kontrol etmek gerek demek ki.

peki sizin önerebileceğiniz mono , copolymer yada FC coated misina var mı?
Şu an yukarıda resmini koyduğum sufix advance sağlamlık bakımından yeterince makul bir ürün , tavsiye ederim ...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
momoi misinaları eklememişsiniz. ben momoi diyorum. extra clear olması ve sıfır hafıza olması sebebi ile özellikle yemli ve çapari takımı yapımında çok tercih ediliyor. kurşun arkasına da kullanan çok. hatta LRF de shock leader bile yapıyorlar. dünyanın ilk ve en iyi misina üreticisi olduğu söyleniyor. incelemenizi tavsiye ederim. ben hem ipini hem misinasını kullanmaktayım.

upload_2018-9-21_11-50-12.png

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kullandığınız

:harika:

Tüm hobidaşlarımın kullandığı misinalardaki olumsuzlukları da öğrenmek isterdim...
Markasını bilmiyorum, promosyon diye çok ucuza 0.26 misina alıp sarmıştım makineye. Atışlarda iyiydi uzağa gitmesi makinadan çıkması falan fakat çok adi imiş çok kolay kopuyordu. Halen yedek makarada duruyor kısaldı da zaten sanırım atıcam çöpe. Diğer olası olumsuzluklar:
- Düğüm yerinden kopma
- Gam yapma
- Tuzlu suyu görünce sertleşme

Mektupla

Daimi Üye
Yeni yeni denemeye başladığım,

100 metre lik makaranın üzerinde yazdığına göre:
Nippon Copolymer Premium Line

kalınlık: 0.14 mm
çekeri: 3.8 kg

fırdöndüye tek kat bağladığımda hemen kopuyor, çift kat bağladığımda daha iyi oluyor.

Not: Bu misinayı internette henüz bulamadım...

Son düzenleme:

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Yeni yeni denemeye başladığım,

Nippon Copolymer Premium Line
üzerinde yazdığına göre:

kalınlık: 0.14 mm
çekeri: 3.8 kg

fırdöndüye tek kat bağladığımda hemen kopuyor, çift kat bağladığımda daha iyi oluyor.
bence o zaman o çeker değeri yanlış. en kaliteli markalarda bile 0,16 olan misinalar max. 3 kg çekiyor abi, Japonların değerleri genelde tutuyor. japon almak lazım.

Mektupla

Daimi Üye
bence o zaman o çeker değeri yanlış. en kaliteli markalarda bile 0,16 olan misinalar max. 3 kg çekiyor abi, Japonların değerleri genelde tutuyor. japon almak lazım.
Nippon Copolymer Premium Line nin Japon değil mi ?