Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güçlü ve Avcı Misina Önerisi

Sizce hangi misina ?

• Kullanılan toplam oy
    41

hlubay

Aktif Üye
Adı
Haluk Baydoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Beklemeli avlarda Trabucco s-force xps special sea 0.25 kullanıyorum özellikle kayalık bölgelerde atış erimi hassaslığı ve sağlamlığı gayet güzel. Ben 40 liraya 600 metre almıştım 80..90 olmuş :( Okuma Bluefish de güzel misina tavsiye ederim

Mektupla

Daimi Üye

9 Aralık 2017 tarihli paylaşımım
0,20 mm Misinanın çekeri 13,48 kg görünüyor ama öğlene doğru, Daiwa CRosscast Hard Game III 2.74 14-42 gr spin kamış ile 40 gr ve üstünde düğüm harici yerlerden kopmalar başladı. Misinayı sararken çok esniyor-adeta uzuyor sanırım. :)

Mektupla

Daimi Üye
bence o zaman o çeker değeri yanlış. en kaliteli markalarda bile 0,16 olan misinalar max. 3 kg çekiyor abi, Japonların değerleri genelde tutuyor. japon almak lazım.
bir de resimdeki misinalar var ama adını hatırlamıyorum ve makaranın üzerindekileri de okuyamıyorum ( üzerlerinde Madein Japan yazıyor ). :)

BU misinaları tanıyor olabilir misiniz

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
bir de resimdeki misinalar var ama adını hatırlamıyorum ve makaranın üzerindekileri de okuyamıyorum ( üzerlerinde Madein Japan yazıyor ). :)

BU misinaları tanıyor olabilir misiniz
okyanus balıkçılıktan mı aldın abi :) bunları metin abi getirtiyor japonyada yaptırmış. güzel misina genelde takımcılar alıyor.

Mektupla

Daimi Üye
okyanus balıkçılıktan mı aldın abi :) bunları metin abi getirtiyor japonyada yaptırmış. güzel misina genelde takımcılar alıyor.
Olabilir..
Bunlar mono misina mı yoksa fluorocarbon mu acaba

Mektupla

Daimi Üye
mono misina abi bunlar. flouro karbon misina dediğimiz esnemez sert olur. bunlar esnektir.
Powerline extreme,
Powerline Ultra Premium,
Oskar invisiline ,
Asso ds flourocarbon coated double streng
misinaların 0.28 mm leri ile mukayese edebilmeniz mümkün mü acaba...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Powerline extreme,
Powerline Ultra Premium,
Oskar invisiline ,
Asso double streng
misinaların 0.28 ile mukayese edebilmeniz mümkün mü acaba...
hiç birini kullanmadım abi o nedenle bir şey diyemem. ama paylaştığınız okyanus balıkçılığın misinalarını çok kullandım. özellikle takım yaparken. tekne için hazırladığım çinekop ve istavrit çaparilerimi bu misinalar ile yapardım. güzel misinadır, güzel düğüm tutar kolay kolay gam yapmaz.

Mektupla

Daimi Üye
hiç birini kullanmadım abi o nedenle bir şey diyemem. ama paylaştığınız okyanus balıkçılığın misinalarını çok kullandım. özellikle takım yaparken. tekne için hazırladığım çinekop ve istavrit çaparilerimi bu misinalar ile yapardım. güzel misinadır, güzel düğüm tutar kolay kolay gam yapmaz.
Çok teşekkür ediyorum...

Mektupla

Daimi Üye