B
BS Okuru
Misafir
Guzel paylaşım ustadim ama fotolar görünmüyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu kaşıklara aksiyon vermeye gerek var mı kendisi sağ sol yaparak geliyor zatenAksiyon yetersiz olabilir.. Birde maket yem deneyin.. İki vurdurun bir sarin hızlı kombinasyon şeklinde..
Aksiyona gerek yok kendisi aksiyonlu zaten jig gibi değil.. Ama makinenin sarim hızı da etkileyebilir kaşığın aksinonunu.. Geçen sene birçok turna litle cleo kaşığı takip etmesine rağmen atlamamıştı sarimi biraz hızlandırip balık almıştım.. Alabalık avında eğer mümkünse mutlaka maket yem kullanın..bu kaşıklara aksiyon vermeye gerek var mı kendisi sağ sol yaparak geliyor zaten
tamam teşekkürler bidahaki gittiğimde denicemAksiyona gerek yok kendisi aksiyonlu zaten jig gibi değil.. Ama makinenin sarim hızı da etkileyebilir kaşığın aksinonunu.. Geçen sene birçok turna litle cleo kaşığı takip etmesine rağmen atlamamıştı sarimi biraz hızlandırip balık almıştım.. Alabalık avında eğer mümkünse mutlaka maket yem kullanın..