Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günes ve alabalık.

B

BS Okuru

Misafir
Guzel paylaşım ustadim ama fotolar görünmüyor..

oguz90tr

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fotoğrafları merak ettim. Silinmişler ...

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
üstadlar alabalık neden sahteyi takip edip bırakır? geçen hafta gölde kastmaster 10 gram kaşık ile deneme yaptım 2 3 kere takip aldım ama yakalayamadım sular daha çok soğuk buzlar yeni eridi ondan olabilir mi

B

BS Okuru

Misafir
Aksiyon yetersiz olabilir.. Birde maket yem deneyin.. İki vurdurun bir sarin hızlı kombinasyon şeklinde..

B

BS Okuru

Misafir
bu kaşıklara aksiyon vermeye gerek var mı kendisi sağ sol yaparak geliyor zaten
Aksiyona gerek yok kendisi aksiyonlu zaten jig gibi değil.. Ama makinenin sarim hızı da etkileyebilir kaşığın aksinonunu.. Geçen sene birçok turna litle cleo kaşığı takip etmesine rağmen atlamamıştı sarimi biraz hızlandırip balık almıştım.. Alabalık avında eğer mümkünse mutlaka maket yem kullanın..

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
Aksiyona gerek yok kendisi aksiyonlu zaten jig gibi değil.. Ama makinenin sarim hızı da etkileyebilir kaşığın aksinonunu.. Geçen sene birçok turna litle cleo kaşığı takip etmesine rağmen atlamamıştı sarimi biraz hızlandırip balık almıştım.. Alabalık avında eğer mümkünse mutlaka maket yem kullanın..
tamam teşekkürler bidahaki gittiğimde denicem :)

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Gözle takibini gördüğümüz Alabalıklar çoğunlukla sahteyi/kaşığı meraktan, ''bölgemde gezen bu şeyde ne ola ki?'' diyerek takip ediyor. Atlamaya niyeti olan zaten apayrı bir hızla , bir anda bammmm diye yapışıyor. Ok gibi geliyor mübarek:D Bazen ilk hamlede hızından dolayı yemi ıskalıyor, işte asıl heyecan o zaman başlıyor :krnz::krnz::krnz: