Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gürpınar raporu :)

sunny1403

Daimi Üye
Adı
Tahir
Tebrikler..Afiyet olsun size kalkan 45 cm altında gorunuyor oyleyse amcanın bogazında kalsın:D

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Mirmiri kumsaldan kum midyesiyle deneyin birde en az boru kurdu kadar iş yapiyor. Üçlü dip takımı yeter

Kum midyesi dediğiniz bildiğimiz midye değilmi ;) sübye değil yani .. Sübyeyle burdan alınmıyor çünki ;(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yhy

Aktif Üye
Adı
Yahya
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güzel Mırmırlar almışsın Emre tebrikler.Bizim burda Mırmır en iyi mamunla yakalanıyor, onuda bulmak biraz zor oluyor.

Azer

Aktif Üye

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Kumsalda çıkan dışı beyaz midyeler

:( gerçekten bu beyaz midye olayını anlamadım . Hatta bi an aklıma minaremi acaba dedim sonra Google amcaya sordum ;)
Yalnız bu bahsi geçen midyeyi ben dolu hiç görmedim kumsalda içi boş kabuk dolu ama dolusu hiç denk gelmedi ! Siyah midyeler gibi karaya yakın değilde daha derinlerde bulunuyor zannımca ;) ama dolusu denk gelirse kesinlikle denilecem bilgi için teşekkürler :)

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Güzel Mırmırlar almışsın Emre tebrikler.Bizim burda Mırmır en iyi mamunla yakalanıyor, onuda bulmak biraz zor oluyor.

Bu mamun ları Ege'de çok rahat bulup kullanıyorduk ama Marmara'da yok sanırım yada bana hiç denk gelmedi ;)

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Bence en iyi yem, midye, karides ve hatta canlı tekeden bile daha iyi (bence) :)

Bendede en iyi yem ama izmirde yaşamıyorsan ulaşmak kolay değil :( istanbulda pakedi 7tl :( izmirde 2.5 !!! Netten alıyorum ben ama çoğu zaman yarısı pert geliyor :( paketi 5 tl ye gelmiş oluyor .. Bi avda rahat 10 paket harcamıyor ki Buda her hafta sonu balığa çıkan benim için ayda 200 tl gibi uçuk bir rakama tekabül ediyor ....