Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dolularini ortalama bel ve diz arasi derinlikte suya girip kumun 5-10 cm altını elinle karistirarak bulabilirsingerçekten bu beyaz midye olayını anlamadım . Hatta bi an aklıma minaremi acaba dedim sonra Google amcaya sordum
![]()
Yalnız bu bahsi geçen midyeyi ben dolu hiç görmedim kumsalda içi boş kabuk dolu ama dolusu hiç denk gelmedi ! Siyah midyeler gibi karaya yakın değilde daha derinlerde bulunuyor zannımcaama dolusu denk gelirse kesinlikle denilecem bilgi için teşekkürler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
En sonunda değişik bir av gördük.Mırmırlar güzel,tutmasıda zevklidir.Tebrikler...
Dolularini ortalama bel ve diz arasi derinlikte suya girip kumun 5-10 cm altını elinle karistirarak bulabilirsin
Kürek le zor biraz elinle hissederek dene . Gerçi denizde soğudu. Kolay gelsin sanaYarın hava kararmadan elimde kürekle sudayımsağol kardeş
Doğru diyorsunuz. Ama ben 6 paket sipariş verdim 6x2.5+8(kargo)=23 TL'ye mal oldu 6 paket. Pert dediğiniz ölmüş mü geliyorlar? Benim aldığım yer buzlu şişe koyuyor kargonun içine, koliyi açtığımda daha su ısınmamış bile oluyor. Bu nedenle çoğu canlı kalıyor.Bendede en iyi yem ama izmirde yaşamıyorsan ulaşmak kolay değilistanbulda pakedi 7tl
izmirde 2.5 !!! Netten alıyorum ben ama çoğu zaman yarısı pert geliyor
paketi 5 tl ye gelmiş oluyor .. Bi avda rahat 10 paket harcamıyor ki Buda her hafta sonu balığa çıkan benim için ayda 200 tl gibi uçuk bir rakama tekabül ediyor ....
Doğru diyorsunuz. Ama ben 6 paket sipariş verdim 6x2.5+8(kargo)=23 TL'ye mal oldu 6 paket. Pert dediğiniz ölmüş mü geliyorlar? Benim aldığım yer buzlu şişe koyuyor kargonun içine, koliyi açtığımda daha su ısınmamış bile oluyor. Bu nedenle çoğu canlı kalıyor.
Sizin nereden aldığınızı bilmiyorum, ama benim aldığım yerde 6 paket rahat gönderiyorlar, hatta "1 paket bile gönderebiliriz isterseniz" dediler. Buradan yazarsam reklama mı girer bilmiyorum ki. Size en iyi özelden mesaj yazayım.Bu hafta farklı bir firma denedim ve olumlu sonuç aldımdediğiniz gibi içine küçük pet koymuşlardı !! Tek sıkıntı tek seferde en az 30 paket sipariş etme zorunluluğu
neyse onuda birilerine pay ediceZ artık ...
Bu hafta sonu hava kapalı olduğu için zargana alamadım ama dün son denemende 5 parça 1.5 kilo mırmırla geri döndüm