Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Gürpınar raporu :)

echoes

Aktif Üye
Adı
Murat Tunalı
En sonunda değişik bir av gördük.Mırmırlar güzel,tutmasıda zevklidir.Tebrikler...

tolgakurul

Üye
:( gerçekten bu beyaz midye olayını anlamadım . Hatta bi an aklıma minaremi acaba dedim sonra Google amcaya sordum ;)
Yalnız bu bahsi geçen midyeyi ben dolu hiç görmedim kumsalda içi boş kabuk dolu ama dolusu hiç denk gelmedi ! Siyah midyeler gibi karaya yakın değilde daha derinlerde bulunuyor zannımca ;) ama dolusu denk gelirse kesinlikle denilecem bilgi için teşekkürler :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Dolularini ortalama bel ve diz arasi derinlikte suya girip kumun 5-10 cm altını elinle karistirarak bulabilirsin

Azer

Aktif Üye
Bendede en iyi yem ama izmirde yaşamıyorsan ulaşmak kolay değil :( istanbulda pakedi 7tl :( izmirde 2.5 !!! Netten alıyorum ben ama çoğu zaman yarısı pert geliyor :( paketi 5 tl ye gelmiş oluyor .. Bi avda rahat 10 paket harcamıyor ki Buda her hafta sonu balığa çıkan benim için ayda 200 tl gibi uçuk bir rakama tekabül ediyor ....

Doğru diyorsunuz. Ama ben 6 paket sipariş verdim 6x2.5+8(kargo)=23 TL'ye mal oldu 6 paket. Pert dediğiniz ölmüş mü geliyorlar? Benim aldığım yer buzlu şişe koyuyor kargonun içine, koliyi açtığımda daha su ısınmamış bile oluyor. Bu nedenle çoğu canlı kalıyor.

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Doğru diyorsunuz. Ama ben 6 paket sipariş verdim 6x2.5+8(kargo)=23 TL'ye mal oldu 6 paket. Pert dediğiniz ölmüş mü geliyorlar? Benim aldığım yer buzlu şişe koyuyor kargonun içine, koliyi açtığımda daha su ısınmamış bile oluyor. Bu nedenle çoğu canlı kalıyor.

Bu hafta farklı bir firma denedim ve olumlu sonuç aldım ;) dediğiniz gibi içine küçük pet koymuşlardı !! Tek sıkıntı tek seferde en az 30 paket sipariş etme zorunluluğu ;) neyse onuda birilerine pay ediceZ artık ...
Bu hafta sonu hava kapalı olduğu için zargana alamadım ama dün son denemende 5 parça 1.5 kilo mırmırla geri döndüm ;)

Azer

Aktif Üye
Bu hafta farklı bir firma denedim ve olumlu sonuç aldım ;) dediğiniz gibi içine küçük pet koymuşlardı !! Tek sıkıntı tek seferde en az 30 paket sipariş etme zorunluluğu ;) neyse onuda birilerine pay ediceZ artık ...
Bu hafta sonu hava kapalı olduğu için zargana alamadım ama dün son denemende 5 parça 1.5 kilo mırmırla geri döndüm ;)

Sizin nereden aldığınızı bilmiyorum, ama benim aldığım yerde 6 paket rahat gönderiyorlar, hatta "1 paket bile gönderebiliriz isterseniz" dediler. Buradan yazarsam reklama mı girer bilmiyorum ki. Size en iyi özelden mesaj yazayım. :)

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Dün akşam saat 17:00 den gece 02:00 ye kadar 20 parça mırmır aldım orta büyüklükte tahmin i 3.5 kilo kadar boru kurduyla ;) dağıttığım için resim almayı unuttum ama arada ne olduğunu bilmediğim bu güzelliği yakalayınca resmini almıştım ;)
Nedir bunun türü arkadaşlar :)
ImageUploadedByTapatalk1414333975.127486.jpgImageUploadedByTapatalk1414333988.326813.jpgImageUploadedByTapatalk1414334002.258617.jpgImageUploadedByTapatalk1414334009.809831.jpg

Emreomem

Üye
Adı
Emre onem
Kafasındaki morluk ışık oyunu değil gerçek rengi ;)