Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hamdi Bey ve Site Yöneticilerimizi tebrik ediyorum ve Yardım rica ediyorum

seco

Üye
Adı
SERDAR COŞKUN
Tekrar hoşgeldin Serdar :)

O civarlarda avlandım bir kaç yıl önce.

Öncelikle taze istavrit bulman gerekiyor. İstavriti tam ortadan ikiye böl (Fleto olmayacak) Büyük iğne kullan ve ikili takım yap.

İstavritin bir yarısını bir iğneye diğerini ötekine tak. İstavritin kafasıda dursun, öylece tak.

Oralarda yakalama şansın olacaktır. Tek dezavantajın denize çok girldiği için kıyıda Kalkan olur mu bilemiyorum.

Şimdiden rastgele.
Hoşbulduk:)
Tutacağımı sanmıyorum ama maksat muhabbet olsun.Bacanak yıllık iznini alırsa 2 aile gideceğiz,bir hafta kadar orada kalacağımız için uğraş lazım.Benimde yegane zevk aldığım uğraşlar arasında.Başka ne tutarım bilmiyorum ama bir kaç dip oltası sallayıp,başında bacanakla süt içeriz.

seco

Üye
Adı
SERDAR COŞKUN
Hamdi beyinde dediği gibi,
Şimdi tüm sahiller doludur.
Aman dikkat, kalkan diye vatandaş denk gelmesin.. :)
Av sonu raporlarınıda bekleriz...
Kesinlikle haklısınız,akşamları belki eşkina da denemeli mi diye düşünmeye başladım şimdi.

seco

Üye
Adı
SERDAR COŞKUN
serdar bey selam
1 ay önce bende denedim. cebecide ama malesef bir şey alamadım. etrafda konuşduğum kişilerin abi biz atıyoruz sonra misinayı kuma gömüyoruz ee sonra akşam gidip bakıyoruz yem bozulmuşsa tazeliyoruz ertesi günü gidip tekrar bakıyoruz gibi yöntemden bahsettiler.
biri çıkıp abi hiç öle uğraşma al eline mızrak giy tulumunu gir denizde mızrağı batıra batıra git lüpp diye bir ses gelirse bu kalkandır :) açıkçası koca sahilde balık olmaması sıkıntı bu aralar denizde girenler vs balık kıyılayacağını sanmıyorum. ama uzunkum denilen kimsenin girmediği kumsalda denemek lazım. Ben bu akşamdan ailece gidip bir hafta orda olacağım (cebecide yazlığım var). umarım karşılaşırız. Bu arada kesinlikle iğnelerin mantarlı olsun yani yere yatırma yengeç ve diğer yede gezen canlılar emin ol yemi 10 dk sürmüyor dağıtmaları.
Bizim gitmemiz Bacanağın yıllık iznine bağlı ama muhtemel bir iki hafta içinde orada oluruz.Kesinleşirse sizin özel mailinize cep telefonumu göndereceğim,sizinle tanışmaktan memnun olurum.

seco

Üye
Adı
SERDAR COŞKUN
Bizim gitmemiz Bacanağın yıllık iznine bağlı ama muhtemel bir iki hafta içinde orada oluruz.Kesinleşirse sizin özel mailinize cep telefonumu göndereceğim,sizinle tanışmaktan memnun olurum.
Merhaba,
takvim yine değişti,yarın sabah Cebeci-Kefkene haftaya Perşembe de Balıkesir Akçaya gidiyoruz.Cep telefonumu size mesaj attım orada olursanız görüşmek üzere.

whitefoxss

Aktif Üye
Adı
T.KIRTMAN
İzmit merkezden geçerken Belsa plaza arkasında balık malzemesi satan arkadaşlar var şansınız varsa oradan canlı mamun ve boru kurdu temin edebilirsiniz.Kefken liman içi teke toplamak için uygundur.Şansınız açık olsun.