Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sahte belli olmuyor muhterem
Evet biraZ fazla yutmusSahte belli olmuyor muhterem
Raporda görürüz nasil olsa konuyu dağıtmamak icin maşallah diyor konuyu bekliyoruzEvet biraZ fazla yutmus)
Usami combo pop un en basarili rengi sanirim bu 223 kodlu renk. Yaniliyor muyum? Genelde bu renk tercih edilmis. Siz ne dersiniz?Maket : usami combo pop 120f ( Daiwa , ima , tackle house , longin ve diğer markaların sahtelerine'de şans verdim ama balığı kandıran hep combo pop oldu)
Ekli dosyayı görüntüle 52458 Ekli dosyayı görüntüle 52459
Ekli dosyayı görüntüle 52460
Maket balık renk seçeneği konusun'da usami bombo serisi gerçekten başarılı , renk kartelası çok geniş 223 kodlu renk benim favorim ama diğer renkleri'de alıp kullanmanızı tavsiye ederim .Usami combo pop un en basarili rengi sanirim bu 223 kodlu renk. Yaniliyor muyum? Genelde bu renk tercih edilmis. Siz ne dersiniz?
Teşekkürler , aslın'da sahtenin salakça bir yüzüşü var belkim balıklar ona tav oluyordurRenk çok güzel ve dikkat çekici ben levrek olsam direk yapışırdım bu sahteyebalıklar için tebrik ederim.