Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hasköy Balıkçılari Ve Teknecileri

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
bu hafta kolyozun içinden geçtim.kolyozlar palamut kadar.köstek kapardılar

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
cankurtaran sosyal tesisin önünde takılan varmı? bu hafta akşam suyu hep ordaydım.ordaydım dediğim oranın açığında tekneyleydim.çok güzel istavrit ve kolyoz çapıo çakar çevresi. akşam 4-8 arası mütişti.kıyı nasıl bilmiyorum.

marlon

Yeni Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
cankurtaran sosyal tesisin önünde takılan varmı? bu hafta akşam suyu hep ordaydım.ordaydım dediğim oranın açığında tekneyleydim.çok güzel istavrit ve kolyoz çapıo çakar çevresi. akşam 4-8 arası mütişti.kıyı nasıl bilmiyorum.
Reis merhaba,

bin haftanın 3-4 günü akşam 6 ile 10 arası cankurtaran sosyalin önünden atıyorum. zargana ve istavrit alıyoruz başka bir şeye rastlamadık.

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
balık o saatte yapıyo zate.yanlış yazdım cankurtran değil.çatladıkapı sosyal tesis in önü.can kurtaranda akıntı var.ben çok güzel kolyoz aldım.yarın sabah suyuna bakacam bide bakalım kısmet

marlon

Yeni Üye
Adı
onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
balık o saatte yapıyo zate.yanlış yazdım cankurtran değil.çatladıkapı sosyal tesis in önü.can kurtaranda akıntı var.ben çok güzel kolyoz aldım.yarın sabah suyuna bakacam bide bakalım kısmet
dün akşam Yenikapı açıklarında 5-6 tekne vardı güzel kolyoz almışlar

iskorpit61

Daimi Üye
Adı
mahir
Arkadaşım şimdi video attı.zonguldakta sarımsak zoka ile yemlideler.şuan 20 30 tane sarıkanat lüfer var livarlarında. Bu ay sonuna başlar inş marmarada indir bindir gece yemlisi