Balık yokki daha denesinDenedin mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balık yokki daha denesinDenedin mi
Bilader yazalı bir sene olmuşBalık yokki daha denesin

Sen bulamamışsın kıyıları lüfer basmış oralardaTekirdağ kıyılarında şu an canlı namına en ufak bir şey göremedim. Yengeç bile yoktu.
Perşembe ve cuma günleri çok müsaittim ve bu iki gün ilk defa balığa gittiğime pişman oldum diyebilirim.
Çarşaf gibi bir deniz, cam gibi berrak su. Bunlar görsel olarak çok güzel olsa da balık verimi açısından tam tersi bir durum.
Arkadaş hiç mi aksiyon olmaz. Gerçi sular daha ısınmadı ama ben bu dönemde levrek ve kırlangıç almıştım geçtiğimiz yıllarda.
Bu yıl bir anormallik var gibi. Sadece gümüş gördüm az sayıda. Geçen yıl müsilajla boğuştuk, bu sene bakalım ne olacak. Pek umutlu değilim.

Sen bulamamışsın kıyıları lüfer basmış oralarda
Hafta sonu arkadaş içinden geçmiş lüferin
45 dakikada 8 parça
Sabah gün doğumundan sonra
İşe yaramasına çok sevindim. Site çok sakin bu aralar, gezinirken gördüm merak ettimbir sonraki haftada yaptığım avda denemiştim ve işe yaramıştı. Teşekkürlerimi de iletmiştim ama gözden kaçmış sanırım.
Çok teşekkürler. Bayramda yine gitmeyi düşünüyorum bakalım müsait hava denk gelirse yine peşine düşeceğim. Ama malesef sanılanın aksine saros körfezinde öyle sanıldığı gibi levrekler artık yok. Bundan çok seneler önce gırgırlarla dinamitlerle kurutmuşlar oraları. Bende km lerce suyun içinde yuruyerek olta atıyorum fırtınalı havalarda. Arada bir denk gelirse ne mutlu bana. Eğer bulabirsem bişeyler paylaşacağım.İşe yaramasına çok sevindim. Site çok sakin bu aralar, gezinirken gördüm merak ettim
Ben lüferleri saymıyorumSen bulamamışsın kıyıları lüfer basmış oralarda
Hafta sonu arkadaş içinden geçmiş lüferin
45 dakikada 8 parça
Sabah gün doğumundan sonra
Ben lüferleri saymıyorum
Orkinos falan olursa rapor atarım