Mektupla
Daimi Üye
Maaşallah...İlk balık istavrit nasip oldu set gayet keyifli düşünenlere öneririm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maaşallah...İlk balık istavrit nasip oldu set gayet keyifli düşünenlere öneririm.
Merhaba Doğukan,İlk balık istavrit nasip oldu set gayet keyifli düşünenlere öneririm.
Merhaba ben okuma dead ringer set aldım. 1-8 atarlı kamış ve 10luk makina. Oldukça memnunum tavsiye ederim.Merhaba Doğukan,
Aynı seti almayı düşünüyordum, baktım sen almışsın. Kullanıcı olarak yorumunu alabilir miyim? Başlangıç için önerir misin? Birde kamışın aksiyonu nasıl?
Şimdiden teşekkürler...
Bende tatmin eder diye düşünüyorum. Kamış orta sert diyebilir miyiz?Merhaba ben okuma dead ringer set aldım. 1-8 atarlı kamış ve 10luk makina. Oldukça memnunum tavsiye ederim.
Kamış uçtan esniyor o bakımdan erim problemi yaşamazsınız. Silikon aksiyonu da jig aksiyonu da gayet güzel. Şu an 0.06 wily ip ve 0.16 şok sarılı.Bende tatmin eder diye düşünüyorum. Kamış orta sert diyebilir miyiz?
Birde ip ve misina olarak ne kullandınız?
Çok teşekkürler, böyle son kullanıcı yorumları almak insanın içini rahatlatıyor...Kamış uçtan esniyor o bakımdan erim problemi yaşamazsınız. Silikon aksiyonu da jig aksiyonu da gayet güzel. Şu an 0.06 wily ip ve 0.16 şok sarılı.
Rica ederim Lrf ye yeni başlıyorsanız ilk etapta 0.14-0.16 arası mono misina sarmanızı öneririm. Kamışın ve makinanın huyunu suyunu öğrendikten sonra ip misinaya geçersiniz.Çok teşekkürler, böyle son kullanıcı yorumları almak insanın içini rahatlatıyor...
Slm kardşm dead ringer 1000 lik makina bende aldım henüz kullanmadım.makinanın üstüne direk Sufix 0.06 ip sardırdım monoyla başlamadım hata yapmış sayılrmıyım atış esnasında diğer sorum makina sığ kafa olmasına rağmen 100 mt misina tam doldurmadı makinayı altına dolgu yapmak gerekirmiydi yada bu durum yeterlimi?teşekkrlr.Rica ederim Lrf ye yeni başlıyorsanız ilk etapta 0.14-0.16 arası mono misina sarmanızı öneririm. Kamışın ve makinanın huyunu suyunu öğrendikten sonra ip misinaya geçersiniz.
Lrf disiplininde çok uzak mesafelere atış yapılamadığı için 1000 lik makinada ki misinanın kaç mt sarılı olmasında fayda varSlm kardşm dead ringer 1000 lik makina bende aldım henüz kullanmadım.makinanın üstüne direk Sufix 0.06 ip sardırdım monoyla başlamadım hata yapmış sayılrmıyım atış esnasında diğer sorum makina sığ kafa olmasına rağmen 100 mt misina tam doldurmadı makinayı altına dolgu yapmak gerekirmiydi yada bu durum yeterlimi?teşekkrlr.
bence hata etmediniz. ip daha çok keyif verecektir. önemli konu ipinizin önüne 50 - 60 cm kadar ipinizin çeker değerinden yarım kilo kadar daha düşük değerli 0,14 - 0,16 fluorocarbon dan lider yapın. kopmalara karşı ipinizi bir nebze korur vede bazıları etkisi olmadığını düşünse de bence daha avcı olur. iSlm kardşm dead ringer 1000 lik makina bende aldım henüz kullanmadım.makinanın üstüne direk Sufix 0.06 ip sardırdım monoyla başlamadım hata yapmış sayılrmıyım atış esnasında diğer sorum makina sığ kafa olmasına rağmen 100 mt misina tam doldurmadı makinayı altına dolgu yapmak gerekirmiydi yada bu durum yeterlimi?teşekkrlr.