Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hazır Lrf Setleri

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Blackhawk Dolgu yapmanıza gerek yok kafa oldukça sığ. Daha önce spin avı tecrübeniz varsa ip misinayla başlamanız iyi olmuş ama yoksa sert bir mono misina ile başlasanız daha iyi olur. Makinaya ve kamışa alıştıktan sonra ip sarabilirsiniz.Ama ip misina av keyfini ikiye katlıyor ufacık vuruşlar bile direkt hissediliyor.

Adı
Özkan KILIÇARSLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
LRF yeni başlayanlar için KUDOS 3 - 10gr' mı öneriyorlar. Ama LRF' den de çok anlamam. Hatta bir ara araştırdığımda Willy' ler gözüme çarpmıştı benim, bir de favorite white bird galiba. Ama dediğim gibi tavsiye değil sadece kulak aşinalığı benimki.

Blackhawk

Aktif Üye
Adı
Yasin Arslan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Blackhawk Dolgu yapmanıza gerek yok kafa oldukça sığ. Daha önce spin avı tecrübeniz varsa ip misinayla başlamanız iyi olmuş ama yoksa sert bir mono misina ile başlasanız daha iyi olur. Makinaya ve kamışa alıştıktan sonra ip sarabilirsiniz.Ama ip misina av keyfini ikiye katlıyor ufacık vuruşlar bile direkt hissediliyor.
Spin avı denemem hiç olmadı direk iple başlıcam hayırlısı bakalım alışamasam da monoya geçerim.kaç mm olmalı mono tavsiyen nedir?

Rodosto

Aktif Üye
Adı
Dogukan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Spin avı denemem hiç olmadı direk iple başlıcam hayırlısı bakalım alışamasam da monoya geçerim.kaç mm olmalı mono tavsiyen nedir?
0.16 -0.17 olabilir. Nippon Ghost 0.17 Fc kaplı mono misina tavsiye ederim. Cekeri güzel saglam misina.

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Benim de ne lrf ne de spin hiç tecrübem yoktu. Direk ip sardım. Alışacaksam böyle alışayım dedim. Hala alıştırma dönemindeyim ve arada problemler yaşasamda iple devam. :)