Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HEDEF BALIĞA SAHİP ÇIKALIM

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Uzunca bir zamandır içlerinde kin ve nefret dolu insanlar.BALIK SEVDAM sitesine üye olup,
Arkadaşlık ve dostlulk ortamımızı bozmaya,kargaşa çıkarmaya çalışmışlar başarılı olamamışlardır.
Gerek özel mesajla,gerekse açık olarak bir çok arkadaşı taciz etmişlerdir.
Siteden uzaklaştırılan bu kişiler şimdi HEDEF BALIĞA iftira ve yalanlar ile saldırılarına devam etmekteler.
Bende dayanamayarak bu konuyu açtım umarım adminler ve yöneticiler mazur görür.
Bir hobi etrafında toplanan bizler yorgun geçen bir günün ardından bu sitede bilgi paylaşıp,Çok uzak şehirdeki arkadaşlarla tanışabiliyoruz.
Bu siteyi bir aile ortamı haline getirenler bizleriz arkadaşlar.
Hedef balığa sosyal medya ve internet üzerinden yapılan saldırı ve iftiraları kınıyorum.
Saygılarla.....

YORUM YAPMAK İÇİN BAĞLANTIYA TIKLAYIN

HEDEF BALIK | Amatör ve Sportif Olta Balık Av Malzemeleri Marketi

Hedef Balık

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim Gibi daha sitede çömez olanlar bu dediklerinizi görmedik ama gördüğümüz sıcak bir aile bilgisini esigemeyen üstadlar. her soru ya uzman cevaplar. Facebook ınstagram vs den cok daha fazla vakit gecirdiğim bir platform burası . kısacası bir deyimle it ürür Kervan yürür. hedef balık ve Balık Sevdam ailesine selamlar iyiki bu guruba dahil olabildim.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Eşref abi ısrar etti konu açıp duyurayım diye olur dedim.

Maalesef Forum olduğumuz için böyle saçma durumlarda kalıyoruz. Balçıkla sıvamaya çalışıyorlar ama sağolsun destek veren arkadaşlarımız var.

Teşekkür ederiz zaman ayırıp yorum yapan arkadaşlara.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bundan bir ay önce makine almak için sürekli alışveriş yaptığım A firmasına gittim... Sonra başka markaların olduğu B firmasına gittim... Konuşma arasında A firmasının makinasına baktığımı söyledim... Söylemez olaydım açtı ağzını yumdu gözünü... Kendi sattığı firmanın makinalarını övdü de övdü... Sonra bir sahte aldım ordan... Zaten sahteyi avda başka bir arkadaşta görmüştüm... Ben sahteyi alacağımı söyleyince övdü de övdü :) Tam bir komedi.. Ben zaten almaya kar vermişim ama arkadaş övüyorda övüyor... Son söylediği cümle bu sahte % 100 made in .............. .... Neyse sahteyi aldım çıktım... Bir ara kutunun arkasına bakayım dedim kutuda made in PRC yazıyor :koptum: Aklı sıra beni kandırdığını sanıyo :) İster PRC olsun İster Japon İster Çİn ben zaten almaya karar vermişim bu yalan niye ???? Sonra başka bir markaya daha bakmak için C firmasına gittim orda da B firmasındaki muhabbetin aynısı oldu... A firmasının sattığı markayı kötüledi de kötüledi... MAkinayı elime aldım 2 çevirdim... Sağına soluna baktım... Tamam bir kaç yer gezeyim sonra uğrarım dedim :) A firmasının makinesi ile kendi makinesini yan yana koy sattığı makine oyuncak kalır... Sonra eve döndüm 1 hafta sonra A firmasına gidip makineyi aldım... Oradaki arkadaş abi geçen hafta siz gittikten yarım saat sonra telefon geldi... Güya biz .......... markasını kötülemişiz... Bunu başka yerde siz mi söylediniz dedi? Bende Olayın tam tersi olduğunu 2 firmaya daha gittiğimi 2 sininde abuk subuk yorumlar yaptığını söyledim... Tabi firma ismi vermedim... Tamam abi biz zaten tahmin etmiştik dedi... Onlarında kim olduklarını iyi biliyoruz dedi... Yani Sonuca gelirsek... Kim kötülerse kötülesin iyi firmalar her zaman kendini alışveriş esnasında belli ediyor... Doğrular balçıkla sıvanmıyor....

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bir grup toplanmış 1 yıldız vererek bizi kötülemeye devam ediyor.
Allah bizlere sabır, onlara Akıl versin..
Hamdi abi , seni tanıyan tanıyor.
Tanımayanlar da tanıyacak..
Bu büyük platformda diğer av bayilerinin ismi, linklerini paylaşıyoruz, ve senin mağazan olmasına karşı, sen en ufak bir tepki vermiyorsun...
İşte bu davranışın Ayakta alkışlanacak kadar değerli...
Allah sana bol kazanç nasip etsin..
Ben o yorum yazan yaratığı şikayet ettim...
İhtiyacın olmasada, yanındayız..sevgiler..