Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HEDEF BALIĞA SAHİP ÇIKALIM

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uzunca bir zamandır içlerinde kin ve nefret dolu insanlar.BALIK SEVDAM sitesine üye olup,
Arkadaşlık ve dostlulk ortamımızı bozmaya,kargaşa çıkarmaya çalışmışlar başarılı olamamışlardır.
Gerek özel mesajla,gerekse açık olarak bir çok arkadaşı taciz etmişlerdir.
Siteden uzaklaştırılan bu kişiler şimdi HEDEF BALIĞA iftira ve yalanlar ile saldırılarına devam etmekteler.
Bende dayanamayarak bu konuyu açtım umarım adminler ve yöneticiler mazur görür.
Bir hobi etrafında toplanan bizler yorgun geçen bir günün ardından bu sitede bilgi paylaşıp,Çok uzak şehirdeki arkadaşlarla tanışabiliyoruz.
Bu siteyi bir aile ortamı haline getirenler bizleriz arkadaşlar.
Hedef balığa sosyal medya ve internet üzerinden yapılan saldırı ve iftiraları kınıyorum.
Saygılarla.....

Google

HEDEF BALIK | Amatör ve Sportif Olta Balık Av Malzemeleri Marketi

Hedef Balık

B:en bu sitede yeniyim.Herkesten ALLAH razı olsun.ilk mesaj yazmamda o kadar yorum o kadar tavsiye geldi ki, anladım insanlar herkese değer veriyor..Konuya hakim değilim ama abimizin dediği gibi meyve veren ağaç taşlanır..insanlara kulak asmamak lazım..Suyun üstünde bile yürüseniz zaten yüzme bilmiyor diye sizi eleştirenler olacaktır.gerek yok bosver abi :)

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
Son düzenleme:

metinmermer

Aktif Üye
Adı
metinmermer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar benimde severek takip ettiğim hatta tek forum. Burada bende dahil birçok kişi başka firmalarında olsa özgürce aldığı yeri fiyatı hatta ali express vs. De olsa rahatça paylaşıyoruz ve siz malzeme satıcısı olduğunuz halde olumsuz tek yorumuzu görmedim.
İftira atana olumsuz yorum yazıp karalamaya çalışana denk gelmedim ama gelsemde buradan ağzının payını veririm. Paylaşım ve bilgilendirme adına 10 numara yer ve kimsenşn burayı ve sizleri kötülemeye hakkı yok beğenmeyen için kapının yeri bellidir.
Teşeklürler