Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HEDEF BALIĞA SAHİP ÇIKALIM

pars

Aktif Üye
Forumu uzun zamandır beğeni ile takip ediyorum,
Hedef balığa 3 veya 4 kez gitmişliğim ve alışveriş etmişliğim var. Ancak diğer arkadaşların söylediği samimiyeti, ilgi alakayı malesef ben hiçbirinde göremedim.
Bu da benim ufak eleştirim olsun. Belki yoğunluktan belki yorgunluktan bilemiyorum.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Forumu uzun zamandır beğeni ile takip ediyorum,
Hedef balığa 3 veya 4 kez gitmişliğim ve alışveriş etmişliğim var. Ancak diğer arkadaşların söylediği samimiyeti, ilgi alakayı malesef ben hiçbirinde göremedim.
Bu da benim ufak eleştirim olsun. Belki yoğunluktan belki yorgunluktan bilemiyorum.
Doğrudur bazen karşı taraftan gelen arkadaşlar sesiz kalınca bizlerde bir şey yapamıyoruz. Her insan "müşteri" sıcak muhabbetten hoşlanmıyor. :)

İsim neydi bilemedim ama bir daha geldiğiniz de "ben siteden Pars" diye hatırlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu güne kadar takip ettiğim siteler içerisinde en samimi bulduğum ve formda gezerken hiç benimle alakası olmayan İstanbul av raporlarını dahi okuduğum bu paylaşımlar esnasında ise bir aile sıcaklığı ile karşılaştığım tek site ve İstanbul la irtibatlı olmamama rağmen Hamdi arkadaşıma sorduğum sorulara özelden verdiği içten cevaplarla bence ''site aranan , Hamdi bey ise aranılan şahsiyettir''

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Her zaman başarılı işler yapan kişilerin ortaya koyduğu ürünler diğer insanlar tarafından kıskanılabilir. Bununla birlikte başarılı olan kişiler sürekli göz önünde bulunduğundan bu kişilerin yapmış olduğu her şey başkalarının gözüne batar.

Yeteneğimiz ne olursa olsun olumlu davranışlar sergileyip ortaya güzel ürünler koyduğumuzda bu başarı diğer insanlar tarafından eleştirilir. Ne kadar iyi ve başarılı olsak da bu olumlu özelliklerimiz başkaları tarafından kıskanılabilir. Bu konuda önemli olan kendimizi çok iyi tanıyarak kendimize güvenmemizdir. Başkaları tarafından bize yöneltilen olumsuz eleştiriler bizi asla yıldırmamalı ve çalışma şevkimizi kırmamalıdır. Bu eleştirilerin bazen olumlu tarafları da olabilir. Çünkü onlar sayesinde eksiklerimizi görerek tamamlama imkanı bulabiliriz.

Bu yüzden; Başarılarını her zaman takdirle karşıladığım Hamdi ve Çağatay kardeşlerime, Atalarımızın bu durum ile ilgili olarak meyve veren ağaç taşlanır sözüyle buradan mesaj vermek istiyorum.

Her daim yolunuzun açık olması dileğiyle

harbyteam

Daimi Üye
Adı
ahmet
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kısmet bugüneymiş. Gittik Hamdi abiden hem alışverişmizi yaptık hem de bol bol muhabbet ettik kendisiyle. Sağolsun bizler için neredeyse her şeyi tek tek seçmiş getirtmiş. Öyle görünüyor ki daha çok gideceğiz marinaya :)