Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HEDEF BALIĞA SAHİP ÇIKALIM

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hamdi abi herzaman misafirperver bi ev sahibi gibi karşıladı bizi mağazasında alışverişten çok hoş sohbetiyle tanıdık onu olumsuz yorum yapanlar ya çayını içmemiş daha yada aklı dengeleri yerinde değil sıkma canını hamdi abi arkandayız allahın izniyle.

Samet

Aktif Üye
Adı
samet ışık
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba arkadaşlar
3 yıl önce hamdi abiye ulaştım davet ettim bir ava ve sağolsun geldi tanıştık sohbet ettik sonra uzun süre işlerimin yoğunluğundan dolayı görüşemedik. hedef balık mağazasını açtığında bir hediye alarak mağazaya ziyarete gittim iyiki gitmişim o günden beri her gün görüşürüm kendisiyle hep sohbet muhabbet içindeyiz bir evlat yetiştirmiş aslan gibi gencecik yaşında kocaman üstadların bilmediği bilgileri bilen dürüst düzgün bir çocuk çağatay kardeşim. bir eşi var gülay ablam kadın her gelen misafire hizmet eder karnımı aç yemeğini verir çayını kahvesini esirgemez kendisi ne gelince küçücüğe abi yaşıtına dost büyüğüne kardeştir hayat hikayesini bilirim kendisinin benim az dostum vardır onlardan biri hamdi tekbıyıktır eve bir ticaret hane işletir ama önceliği her zaman paradan önce dostluğudur japonyadan mal getirir dolar olmuş 4 lira adam hala satarken doların etkisini yansıtmaz abi arttırsana derim ya oğlum alan var alamayan var der biz telefonla arayıp limon sıkarmış gibi bişeyler sıkanıda gördük şimdide 1 yıldız verip karalamaya çalışanıda ben haftanın en az 5 günü mağazaya uğrar canım abimle kardeşimle ablamla sohbet ederim bunu yapan karaktersizler kimdir bilmem gidip sormamda ama eminim çayını içmişlerdir abimin puan verip kötüleyebileceğinizi sanıyorsanız bu topluluk ve aile size bir puan verir kıçınıza bile bakamazsınız. sen bidiğin yolda yürü abi inadına kaliteli mal getir inadına gözlerine sok şunuda unutma seni sevenler her platformda her zaman yanında olacaklar öyle arkanda filan değil omzunun dibinde asla desteklerini esirgemeyecekler allah yolunu açık etsin helal kazançlar gerçek dostlar böyle yavşaklardanda uzak etsin abi.

BİR KARDEŞİN

kartallı

Aktif Üye
Adı
Serdar Kartal'lı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mevzu ne bilmiyorum ama , tek ayakta kalan güncel bir forum balık sevdam... Bunda da en önemli etkeni Hamdi olarak görüyorum.Tıpkı bal kovanında ki kraliçe arı gibi.Çekemeyenler , çekemedikleriyle kalacaklarını er ya da geç anlayacaklardır, başarılarınızın devamını dilerim...

eylmz

Daimi Üye
Çok enteresan özellikle Abdullah Başkan senin basına gelenlere çok garip geldi mal satacağız diye insanları saf yerine koyamaya calışmalar kendilerini düşürdükleri komik durum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

egeden

Üye
istanbul-Suadiye/ Pendik, Gömeç/Karaağaç-Pelitköy
Adı
Mustafa D.
Bugünlere hiçde kolay gelinmedi. Sevgili Hamdi kardeşimiz bu konuda tüm dost çevremizde yetkin kişiliği ve sevecenliğiyle kalbimizde ayrı bir yeredinmiştir. Ayrıca Hedef balık kurulumu için kendisine az baskı yapmadık hani. Bununla birlikte bugünkü dahada mükemmele gitmekte olan hepimizin bu firması hakkında olumsuz söz,davranış yada benzeri yollar hiç hoş olmayıp sadece meyve veren ağaç taşlanır atasözümüzün ne kadar doğru olduğunu bir kez dada bizlere göstermektedir. Hedef Balık hepimizin balık sevdasının dinginliğinin yaşandığı ortamdır. Teşekkürler Hamdi kardeşim, teşekkürler balık sevdam ve hedef balık dostları. Hamdi' cim,yanındayız . Hedef Balık olarak hedefe devam...