Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey Dostum Bu Lrf Harika Bir Şeymiş...

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
eyvallah teşekkür ederim bizim meralar herzaman marmara istanbul da nekadar kaya var hepsinde keçi gibi geziyoruz toto yu araştıralım :)
İstanbul civarı meralarda çalışmayabilir bu sahte, sonra aldırdın bir şey yakalayamıyorum İstanbul da diye beni suçlama :). Yazları ege veya güneye iniyorsan oralarda verim alabilirsin.

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İstanbul civarı meralarda çalışmayabilir bu sahte, sonra aldırdın bir şey yakalayamıyorum İstanbul da diye beni suçlama :). Yazları ege veya güneye iniyorsan oralarda verim alabilirsin.
aslında mera belirtmemin ilk sebebi bu idi eyvallah sağolun tahmin ediyordum ama olsun arada egeye indiğimiz oluyor...

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Lrf macerasına hoşgeldiniz Hakan hocam, setiniz hayırlı olsun.

Kara deliğin büyümemesi için:
- Bilgisayarınızdan japonya uzantılı siteleri engelleyin,
- Lrf ekipmanı ve malzemeleri almak isteği hasıl olduğunda 3 kez derin nefes alıp verin

Bunları yapmazsanız neler olur buyrun fotoğraflarla anlatmaya çalışıyım :) :) :)

Ekli dosyayı görüntüle 98495 Ekli dosyayı görüntüle 98496 Ekli dosyayı görüntüle 98497 Ekli dosyayı görüntüle 98498 Ekli dosyayı görüntüle 98499 Ekli dosyayı görüntüle 98500 Ekli dosyayı görüntüle 98501 Ekli dosyayı görüntüle 98502 Ekli dosyayı görüntüle 98503 Ekli dosyayı görüntüle 98504

Başınıza geleceklerin daha fazlasını görmek isterseniz instagramda: lrfakademisi ( Instagram ) hesabını takip edebilirsiniz :)

.
Uffff bu ne
Ben de kendimi malzeme konusunda baya bi elibol zannederdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@BaşMinekolos Zaten avlarına gıpta ile bakıp iç çekiyorduk. Bir de LRF ye başlayıp raporları atınca artık yerimizde duramayız :) Çok güzel balıklar almışsın ilk seferden, tebrik ederim. LRF hep elinin altında olsun. LRF nin yeri ap ayrı :)

OğuzhanKöse

Yeni Üye
Adı
Oğuzhan Köse
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar,

Baya direndim ama LRF ile sonunda tanıştım..

Ilk izlenim “hey Dostum bu harika bişeymiş” demek oldu

Öncelikle Makine için sevgili @KaNKuRT abime

Kamış için sevgili @karacicek arkadışma

Çok Çok Teşekkür ederim.

Dün gece makina kamışı kurdum ava çıktım 2 saatlik bir serüveni anlatıcam sizlere,

Hava harikaydı çok sisli sıfır rüzgar , kaymak gibi deniz…

Önce çok merak ettiğim ufak gramajlı (7-10 gr) sahtelerin atışı oldu , hiç abanmadan harika mesafelere gitti

1 saat kadar tüm sahteleri denedim nerdeyse , tabi aha dişli bu tarafa gelmediği için bişey alamadım.

Belki yukarlarda gezen levrek falan vardır umudu ile 1 saat kadar oyalandım.

Ondan sonra silikona geçtim,

Yıllardır silikonlarım vardı şimdiye silikonla daha 1 tane balık almış değilim.

Bol bol forumda lrf konularını okuduydum orlardan edindiğim bilgileri uygulamaya başladım , tabi yeni bir disiplin bu ama sanırım çok hızlı bir giriş yaptım yani okuduklarımı pratiğe çevirebildiğimi ilk iskorpit ile anladım.

Sonra sırayla yıllardır bekleyen silikonları tek tek denemeye başladım , baya iri 2-3 iskorpit daha aldım , sonra silikonun kuyruğu kesildi , iskorpit mi kopardı aşağıda yaprak mı vardı anlamadım,

Sıra Fiish kakiye geldi atar atmaz iskorpit yapıştı, sonra ileri attım 2 sar bırak 3 sar bırak yöntemini yapıyordum orta boy bi kırlangıç yapıştı (tabi 1,5-2 kg den aşağısını almıyorum denize iade) iskorpit harika bastı kalama falan kamış eğildi aha dedim orta boy bi ispendek (tabi daha makina ve kamışta yeni olduğum için ağırlık ve cinsi henüz kestiremiyorum) ama kırlangıçmış sonra Fiish kakininde kuyruğu gitti o da nasıl gitti anlayamadım

Sıra geldi duckfin shat silikona elimde yıllardır 2 paket bu silikondan vardı en çok onunla bir balık almış olmama sevindim sonunda işe yaradı

Ducfine geçen sene hırsız iğne yapmıştım , hırsız olunca silikona dokunanı alıyor fotodaki gibi minicik iskorpit bile geldi (denize iade)

Daka sonra birkaç iskorpit daha aldım nevale yeter dedim , avı bıraktım…

Umarım yakın zamanda güzel bir levrek ile trofesini alır takımım…

Ben normalde shimanocuyum ama daiwa regal gerçekten pürüzsüs ipek gibi ve oldukça güçlüydü , yani 2-3 kg levreği bu makinayla çok rahat alırım eminim bundan..

Kamış gerçekten harikaydı dipteki en ufak dokunuşu bile hissettim el ile avlansam bu kadar hissetmezdim…

Ama gördüğüm kadarı ile ilerde bana yine masraf var 0,50-7 gr arası bir kamış daha alırım ben çünkü kamışım 5-12

LRF yazılarında yazılan konuların taşları yerli yerine oturdu…

Takım bilgilerini merak eden arkadaşlarım aşağıda imzada yazıyor…

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi masAllah nasibin bol olsun hep.At bekleden vazgeçip bugün lrf setlerini alıyoruz.Bakalım ne zaman tutarız ilk balığımızı :)

Bu arada abi Avlak yeri neresiydi :D

Son düzenleme:

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
Lrf macerasına hoşgeldiniz Hakan hocam, setiniz hayırlı olsun.

Kara deliğin büyümemesi için:
- Bilgisayarınızdan japonya uzantılı siteleri engelleyin,
- Lrf ekipmanı ve malzemeleri almak isteği hasıl olduğunda 3 kez derin nefes alıp verin

Bunları yapmazsanız neler olur buyrun fotoğraflarla anlatmaya çalışıyım :) :) :)

Ekli dosyayı görüntüle 98495 Ekli dosyayı görüntüle 98496 Ekli dosyayı görüntüle 98497 Ekli dosyayı görüntüle 98498 Ekli dosyayı görüntüle 98499 Ekli dosyayı görüntüle 98500 Ekli dosyayı görüntüle 98501 Ekli dosyayı görüntüle 98502 Ekli dosyayı görüntüle 98503 Ekli dosyayı görüntüle 98504

Başınıza geleceklerin daha fazlasını görmek isterseniz instagramda: lrfakademisi ( Instagram ) hesabını takip edebilirsiniz :)

.
Merhaba,
Karideslerin büyüklüğü nedir acaba? Kaç cm uzunluk? ve ağırlık?

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,
Karideslerin büyüklüğü nedir acaba? Kaç cm uzunluk? ve ağırlık?
Merhaba, 7cm uzunlukları var ağırlıkları da 6,5-7gr civarı. Meranın durumuna göre 2-3gr gibi daha hafif zokalarıda taktığımız oluyor

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@BaşMinekolos

Veee benim için Lrf setimin en vazgeçilmez parçası olan ve stoğumda 10 adet tuttuğum en sevdiğim ve en verim aldığım sahtelerimden biri :)

Duo TotoShad 48S CCC0312 Gold Shrimp
Ekli dosyayı görüntüle 98574
Bu totoları başka bir arkadaşımda çok önerdi,
LRF de bunu spin gibi atçek yapıyoruz değil mi ?
İskeleden dibi taramak için bir yöntemi var mı ? yani yüzen bir sahte mi batan bir sahtemi ?
Bende bunun birkaç rengini almak istiyorum
Tebrik ederim süper bir başlangıç olmuş :) Lrf en zevkli av stili bana göre.
Çok teşekkür ederim. gerçekten zevkli...

@BaşMinekolos Zaten avlarına gıpta ile bakıp iç çekiyorduk. Bir de LRF ye başlayıp raporları atınca artık yerimizde duramayız :) Çok güzel balıklar almışsın ilk seferden, tebrik ederim. LRF hep elinin altında olsun. LRF nin yeri ap ayrı :)
Çok teşekkür ederim artık LRF avlarına gıpta edeceksiniz sanırım :) aman nazar değmesin :)

Abi masAllah nasibin bol olsun hep.At bekleden vazgeçip bugün lrf setlerini alıyoruz.Bakalım ne zaman tutarız ilk balığımızı :)

Bu arada abi Avlak yeri neresiydi :D
Hayırlı olsun , Raporlarınızı bekliyoruz...
direk konum atayım istermisiniz :)
umarım ilk avda taçlanır takımınız...

Öncelikle hayırlı olsun sonra geçmiş olsun :D
Sağolasın Hamdi,
müsait bir ara sipariş oluşturacağım zoka , silikon artık allah ne verdiyse :)))