Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey Dostum Bu Lrf Harika Bir Şeymiş...

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@*GeniuS
@Çırak
Merhaba Arkadaşlar,
birkaç slikon sipariş edicem, Karagözler gelmeye başladı,
istavrit,karagöz,eşkina,iskorpit gibi avlarda kullanacağım silikonlar lazım fotolarını aşağıya koyuyorum doğru ürünler mi alıyorum uyarırsanız sevinirim...

Marukyu Power İsome Slim Silikon Kurt 11 cm L PEMBE
upload_2019-10-21_13-57-31.png

FUJIN YUMMY SANDWORM 7CM (hangi renk alayım? )
Fujin Baby Worm 5.2 cm Floating LRF Silikonu (hangi renk ? )

upload_2019-10-21_14-2-58.png

Ben genelde gece avı yapacağım için renkleri ona göre seçmek istiyorum
tabi hem gece hem gündüz iş yapan renk varsa o daha da iyi olur :)

mafsallı jighead alacağım başka nasıl jigheadler alayım bunlara göre ?

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@*GeniuS
@Çırak
Merhaba Arkadaşlar,
istavrit,karagöz,eşkina,iskorpit gibi avlarda kullanacağım silikonlar lazım fotolarını aşağıya koyuyorum doğru ürünler mi alıyorum uyarırsanız sevinirim...

Ekli dosyayı görüntüle 98868

Ekli dosyayı görüntüle 98869

Merhaba abicim isome pembe ye herşey dalar özellikle iskorpit Yeşil ve Kırmızı favorimdir karagöz de...

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@*GeniuS
@Çırak
Merhaba Arkadaşlar,

Ekli dosyayı görüntüle 98868

Ekli dosyayı görüntüle 98869

Hakan hocam seçtiğiniz ürünler yakalamak istediğiniz balıklarda iyi iş yapar, ben ilk başlarda Marukyu Power Isome nin 11cm L boyunu ortadan ikiye keserek kullanıyordum, bir gün @Hamdi hedef balık ta günlük gezimi yaparken :) bunların 5cm olanlarını gördüm ve aldım henüz denemedim ama zaten uzun olanı ortadan kestiğimde bunun gibi oluyordu ve çok güzel avlar yapıyordum, renk seçimini mera özelliklerinize göre belirleyin ama pembe rengi mutlaka çantanızda olsun. Marukyu Power Isome lerin M, L, XL seçenekleri bunların boyları ile değil kalınlıkları ile ilgili diye biliyorum, ürün tercihlerinizi yaparken bu kriterlere göre yapın.

Fujin baby worm lerin beyaz, pembe ve turuncuları da gayet güzel çalışıyor, diğer renkleri denemediğim için yorum yapamıyorum.

Jighead ile ilgili olarakta mera derinliğinize göre 0,8-3gr arası olanları kullanabilirsiniz.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Harika avlar olmuş... bayıldım
isome L pembe favori ozaman,
birde sizin jighead biraz büyük gibi sanki kaç gram? iğnesi kaç numara ?
Teşekkür ederim. Siz daha ilk avınızdan benim 1 senelik avımı geçtiniz bile :)

Jigheadler aliexpressten,2-3 gr arası, biraz büyük ve kalın ama kayabalığı, iskorpit ve eşkina için çok iyi. Eve gidince markasına bir bakarım, sipariş ettiğim satıcıya. Fazladan var diye hatırlıyorum isterseniz gönderebilirim de. Arkasına da 7 numara bir hırsız yapınca merada büyük küçük ne varsa topluyorsunuz :) İsome Pembe L yi 2 ye bölüp kullanıyorum. hırsızı da silikonun kuyruk kısmına ucuna bir yere iliştiriyorum hafiften. Çok avcı oluyor.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hakan hocam seçtiğiniz ürünler yakalamak istediğiniz balıklarda iyi iş yapar, ben ilk başlarda Marukyu Power Isome nin 11cm L boyunu ortadan ikiye keserek kullanıyordum, bir gün @Hamdi hedef balık ta günlük gezimi yaparken :) bunların 5cm olanlarını gördüm ve aldım henüz denemedim ama zaten uzun olanı ortadan kestiğimde bunun gibi oluyordu ve çok güzel avlar yapıyordum, renk seçimini mera özelliklerinize göre belirleyin ama pembe rengi mutlaka çantanızda olsun. Marukyu Power Isome lerin M, L, XL seçenekleri bunların boyları ile değil kalınlıkları ile ilgili diye biliyorum, ürün tercihlerinizi yaparken bu kriterlere göre yapın.

Fujin baby worm lerin beyaz, pembe ve turuncuları da gayet güzel çalışıyor, diğer renkleri denemediğim için yorum yapamıyorum.

Jighead ile ilgili olarakta mera derinliğinize göre 0,8-3gr arası olanları kullanabilirsiniz.
@Hamdi bey yardım lütfen :)
5 cm lik olan isome L pembe var mı ?

çalışacağım derinlik 3-10 metre arası, 3 gram daha ideal olur kanısındayım,
jighead mafsallı olanla standart olan arasında avcılık farkı nasıldır ? gerçi herikisinden de düşünüyorum

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Teşekkür ederim. Siz daha ilk avınızdan benim 1 senelik avımı geçtiniz bile :)

Jigheadler aliexpressten,2-3 gr arası, biraz büyük ve kalın ama kayabalığı, iskorpit ve eşkina için çok iyi. Eve gidince markasına bir bakarım, sipariş ettiğim satıcıya. Fazladan var diye hatırlıyorum isterseniz gönderebilirim de. Arkasına da 7 numara bir hırsız yapınca merada büyük küçük ne varsa topluyorsunuz :) İsome Pembe L yi 2 ye bölüp kullanıyorum. hırsızı da silikonun kuyruk kısmına ucuna bir yere iliştiriyorum hafiften. Çok avcı oluyor.
valla ilk avımda çok şanslıydım :) kabul ediyorum , (1 tane fiish kakiyi heder ettik ama olsun) :)
gramaj olarak merak ettim aslında, çok teşekkür ederim teklifiniz için zahmet etmeyin,

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif

5 cm olanı var evet adet olarak da fazla fakat aksiyon olarak bence 11 Cm in üzerine tanımam 8 cm hırsız la mükemmel oluyor özellikle fudo 10 numara isparilerin soyunu kurutuyor.

11 cm ile 5 cm arasında mükemmel bir fark var denemekde fayda var tabikide berkley gulp falan hepsi 0 çekti 5 yada 7 cm di sadece istavrit aldı oda tek tük fujin baby worm iş yapıyor çalısıyor ama isome gibi balıkğın kısır olduğu zaman da almıyor bu neticede isome herşeyi her halükarda alıyor ve tatmin ediyor bence başka ürüne para vermek sadece fantezi :) sonuç ta 45 ile 55 tl arası bir ürün devamlı alınmıyor.