Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey Dostum Bu Lrf Harika Bir Şeymiş...

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
olmaz demem balık açtır atlar verim dersen alamassın lrf demek aksiyon demek aksiyon vermen için hissetmen lazım yani çorba kaşıkla makarna çatalla lrf işini spinle yapamazsınız hissiyat kaybolur surf kamışada takılır yemli gibi beklenir dediğim gibi aç balık denk gelirse dalar denizde olmaz olmaz diye birşey yok

parana yazık derim...
Tamamdır. Öğrenmek istedigim buydu.

M. Taha D.

Daimi Üye

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Konuyla pek ilgisi yok ama bir zıpkıncı abimden gelen fotoğrafa göre Marmara’da çupra vardır. Hem de maşallahı vardır. Lrf ile peşine düşülebilir. Tabi çok çok nadir olduğunu belirteyim. Umarım bu çeşitlilik ve miktar Marmara için artar. Doğaya biraz izin versek bize kat kat fazlasını sunacak. Av bana ait olmadığından fotoğrafı paylaşamıyorum.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Acaba nedir nedir?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Konuyla pek ilgisi yok ama bir zıpkıncı abimden gelen fotoğrafa göre Marmara’da çupra vardır. Hem de maşallahı vardır. Lrf ile peşine düşülebilir. Tabi çok çok nadir olduğunu belirteyim. Umarım bu çeşitlilik ve miktar Marmara için artar. Doğaya biraz izin versek bize kat kat fazlasını sunacak. Av bana ait olmadığından fotoğrafı paylaşamıyorum.
Kocaeli körfezde de yakalanmıştı evvelki senelerde..