Yok farklı bir poisonpoison derken shimano poison adrena mi abi![]()
Ama zehri Bize etki edecek başta
Beklemedeyim bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok farklı bir poisonpoison derken shimano poison adrena mi abi![]()
Tamamdır. Öğrenmek istedigim buydu.olmaz demem balık açtır atlar verim dersen alamassın lrf demek aksiyon demek aksiyon vermen için hissetmen lazım yani çorba kaşıkla makarna çatalla lrf işini spinle yapamazsınız hissiyat kaybolur surf kamışada takılır yemli gibi beklenir dediğim gibi aç balık denk gelirse dalar denizde olmaz olmaz diye birşey yok
parana yazık derim...
Jackall Poison Adrena mı Akif abi..@BaşMinekolos
Offff Of Offf. Birisi ZEHİR i fena kapmış. Hakan kardeşim Allahtan her zehirin bir panzehiri var. Ne demişler "çivi çiviyi söker."
Bu zehirin ilacı bir doz " POISON ". @KaNKuRT ve @Çırak kardeşlerimin katkılarıyla... LRF nin panzehiri "POISON" Çok yakında TÜRKİYE de.
Hayııırrrrrrrrrr. Bu Zehir Başka ZEHİR..Jackall Poison Adrena mı Akif abi..![]()
Beklemedeyiz..Hayııırrrrrrrrrr. Bu Zehir Başka ZEHİR..
?Ama ben farklı bir ürünü bekliyorum
Hemde dört gözle

Kocaeli körfezde de yakalanmıştı evvelki senelerde..Konuyla pek ilgisi yok ama bir zıpkıncı abimden gelen fotoğrafa göre Marmara’da çupra vardır. Hem de maşallahı vardır. Lrf ile peşine düşülebilir. Tabi çok çok nadir olduğunu belirteyim. Umarım bu çeşitlilik ve miktar Marmara için artar. Doğaya biraz izin versek bize kat kat fazlasını sunacak. Av bana ait olmadığından fotoğrafı paylaşamıyorum.