Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür erderim Ethem abim iyileşme süreci benim için biraz uzun olacak sağ dizim tamamıyla iyileştiğinde sol dizimden bi operasyon daha geçireceğim iki diziminde hem bağları hem menüsküsler yırtık artı fibulanın zarı bile yırtılmış ne yaptıysam anlayamadım bi türlü şimdi duyanda zannedecek yıllarca sırtında tonla yükle dolaştıgemis olsun Murat, umarim hersey yoluna girmistir......bende kis boyu baliga cikmadim havalar isindi derken bu seferde isler yogunlasti, bu sene, gecen hafta ilk kez levrek icin cikabildim.
Zamanla insallah hersey iyi olur MuratTeşekkür erderim Ethem abim iyileşme süreci benim için biraz uzun olacak sağ dizim tamamıyla iyileştiğinde sol dizimden bi operasyon daha geçireceğim iki diziminde hem bağları hem menüsküsler yırtık artı fibulanın zarı bile yırtılmış ne yaptıysam anlayamadım bi türlü şimdi duyanda zannedecek yıllarca sırtında tonla yükle dolaştıyavaş yavaş iyileşeceğim umarım...
Sagol serdar sende hosgeldin.merhaba,aramıza hoş geldiniz.
Merhaba Ethem Bey.Merhaba arkadaslar,
Bazi arkadaslar beni tanir, eski ve yeni arkadaslarla yeniden diyaloga girmek icin bende Balik sevdama katilmaya karar verdim. Hollandadan herkese bol bol selamlar.