Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hollanda'dan selamlar

Adı
murat uysal
gemis olsun Murat, umarim hersey yoluna girmistir......bende kis boyu baliga cikmadim havalar isindi derken bu seferde isler yogunlasti, bu sene, gecen hafta ilk kez levrek icin cikabildim.
Teşekkür erderim Ethem abim iyileşme süreci benim için biraz uzun olacak sağ dizim tamamıyla iyileştiğinde sol dizimden bi operasyon daha geçireceğim iki diziminde hem bağları hem menüsküsler yırtık artı fibulanın zarı bile yırtılmış ne yaptıysam anlayamadım bi türlü şimdi duyanda zannedecek yıllarca sırtında tonla yükle dolaştı :) yavaş yavaş iyileşeceğim umarım...

ykbilen

Daimi Üye
Adı
SERDAR BİLEN
merhaba,aramıza hoş geldiniz.

Kandereli

Yeni Üye
Adı
Adınızı Soyadınız
Teşekkür erderim Ethem abim iyileşme süreci benim için biraz uzun olacak sağ dizim tamamıyla iyileştiğinde sol dizimden bi operasyon daha geçireceğim iki diziminde hem bağları hem menüsküsler yırtık artı fibulanın zarı bile yırtılmış ne yaptıysam anlayamadım bi türlü şimdi duyanda zannedecek yıllarca sırtında tonla yükle dolaştı :) yavaş yavaş iyileşeceğim umarım...
Zamanla insallah hersey iyi olur Murat ;)

merhaba,aramıza hoş geldiniz.
Sagol serdar sende hosgeldin.

Ersin

Daimi Üye
Adı
Ersin M.Karaketir
Kan Grubu
A Rh Negatif
Tekrar hoşgeldin Ethem Abi :) Hollanda'ya selamlar.

Eskisi gibi raporları bekliyoruz ;)