B
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Koray kardesim durmak yok calismaya devamEkli dosyayı görüntüle 57060
Dün 1'er adet yaptığım denemeler. Ustalar malzemeyi az koy diyor ama insan kendisinin kullanacağı şeyden malzemeyi kısamıyor. Çiğ köfte yapımı gibi..![]()
![]()
Cumhur Abi, bu aralar iş ve ev problemleri yoğun. Dün 2 saatliğine kafa dağıtmak için sahile inebildim. Güya kendi yaptığım ıstavrite özel çapari jig'i deneyecektim ancak aşırı poyrazdan ve soğuktan 3 kez atış yapabildim. Su çok bulamıştı ve ay ışığı yoktu. Çapari için daha 10 günlük vakit var. Şu ara pek keyfim yok. Elim çapari yapmaya bile gitmiyor.@korayb3406 Koray kardesim capariler ne oldu? Denemek kismet olmadi mi?
Yılmaz Bey, çapari yapımı ile ilgili youtube'da videolar mevcut. Bende oradan baktım ilk başlarda. Amatör olarak çapari yapmaya çalıştığımdan güzel video olacağını düşünmüyorum. Sebebi; çaparileri masa başında degil, yatağımın uzerinde gelisi guzel hazirliyorum. O görüntü de video çekersem haberlere çıkarım.Koray bey bir de video paylaşsan benim gibi bunlara meraklı ama beceriksiz olanlar teceube etse . şimdiden Teşekkürler.
Saglik olsun kardesim. Yeter ki gonuller bir olsun. Daha ne raporlar yazacaksin insallah. Istavrit caparisine deniz ati takilir mi acabaCumhur Abi, bu aralar iş ve ev problemleri yoğun. Dün 2 saatliğine kafa dağıtmak için sahile inebildim. Güya kendi yaptığım ıstavrite özel çapari jig'i deneyecektim ancak aşırı poyrazdan ve soğuktan 3 kez atış yapabildim. Su çok bulamıştı ve ay ışığı yoktu. Çapari için daha 10 günlük vakit var. Şu ara pek keyfim yok. Elim çapari yapmaya bile gitmiyor.![]()
![]()
Sıkma canını her şey düzelir.Senin balığın gelmiş.Zamanı ve merayı tutturursan,Cumhur Abi, bu aralar iş ve ev problemleri yoğun. Dün 2 saatliğine kafa dağıtmak için sahile inebildim. Güya kendi yaptığım ıstavrite özel çapari jig'i deneyecektim ancak aşırı poyrazdan ve soğuktan 3 kez atış yapabildim. Su çok bulamıştı ve ay ışığı yoktu. Çapari için daha 10 günlük vakit var. Şu ara pek keyfim yok. Elim çapari yapmaya bile gitmiyor.![]()
![]()
Allah razı olsun abi. Balık avı bahane.. İnsan içini suya döķüp, zihnini durulamak için su kenarına gidiyor. Allah kimseyi taşıyamayacağı yüklerle sınamasın.Saglik olsun kardesim. Yeter ki gonuller bir olsun. Daha ne raporlar yazacaksin insallah. Istavrit caparisine deniz ati takilir mi acaba![]()