Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk İstavrit Çaparimi Bağladım

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Koray bey bir de video paylaşsan benim gibi bunlara meraklı ama beceriksiz olanlar teceube etse . şimdiden Teşekkürler.

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@korayb3406 Koray kardesim capariler ne oldu? Denemek kismet olmadi mi?
Cumhur Abi, bu aralar iş ve ev problemleri yoğun. Dün 2 saatliğine kafa dağıtmak için sahile inebildim. Güya kendi yaptığım ıstavrite özel çapari jig'i deneyecektim ancak aşırı poyrazdan ve soğuktan 3 kez atış yapabildim. Su çok bulamıştı ve ay ışığı yoktu. Çapari için daha 10 günlük vakit var. Şu ara pek keyfim yok. Elim çapari yapmaya bile gitmiyor. :( :(

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Koray bey bir de video paylaşsan benim gibi bunlara meraklı ama beceriksiz olanlar teceube etse . şimdiden Teşekkürler.
Yılmaz Bey, çapari yapımı ile ilgili youtube'da videolar mevcut. Bende oradan baktım ilk başlarda. Amatör olarak çapari yapmaya çalıştığımdan güzel video olacağını düşünmüyorum. Sebebi; çaparileri masa başında degil, yatağımın uzerinde gelisi guzel hazirliyorum. O görüntü de video çekersem haberlere çıkarım. :D :D

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cumhur Abi, bu aralar iş ve ev problemleri yoğun. Dün 2 saatliğine kafa dağıtmak için sahile inebildim. Güya kendi yaptığım ıstavrite özel çapari jig'i deneyecektim ancak aşırı poyrazdan ve soğuktan 3 kez atış yapabildim. Su çok bulamıştı ve ay ışığı yoktu. Çapari için daha 10 günlük vakit var. Şu ara pek keyfim yok. Elim çapari yapmaya bile gitmiyor. :( :(
Saglik olsun kardesim. Yeter ki gonuller bir olsun. Daha ne raporlar yazacaksin insallah. Istavrit caparisine deniz ati takilir mi acaba :)

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sıkma canını her şey düzelir.Senin balığın gelmiş.Zamanı ve merayı tutturursan,
Bütün sıkıntıları unutursun.

Son düzenleme:

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Saglik olsun kardesim. Yeter ki gonuller bir olsun. Daha ne raporlar yazacaksin insallah. Istavrit caparisine deniz ati takilir mi acaba :)
Allah razı olsun abi. Balık avı bahane.. İnsan içini suya döķüp, zihnini durulamak için su kenarına gidiyor. Allah kimseyi taşıyamayacağı yüklerle sınamasın.