Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ilk Kalamar Avım

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Haluk abiyle beraber öğlen gittiğimiz merada akşam suyunda önce rover sea 98 ile birkaç atış yaptım sonra kendo ile şansımı denedim tık yok. birde daiwa shore line ile şansımı deneyeyim dedim, daha ilk atışta 1.5 metre önümde bir anda sol tarafımda sahteyi gören kalamar ani bir atakla sahteye atladı ama acayip bir andı. normalde kalamar pek ilgi alanıma girmez ama av heyecanı çok iyiydi diyebilirim, sahteyi görüp hızlı bir şekilde ani bir atak yapması sonra saliselik bir duraksamadan sonra hemen önümde sahteye yapışması belgesel tadında bir andı.keşke kafa kamerası olsaydı da kaydedip paylaşabilseydim sizinle :) ben kalamara dokunmaktan pek hoşlanmadığım için sağolsun Haluk abi kalamarı da çıkardı sahteden.huzurlarınızda kendisine birkez daha teşekkür ediyorum :D

Ekli dosyalar

Mektupla

Daimi Üye
Haluk abiyle beraber öğlen gittiğimiz merada akşam suyunda önce rover sea 98 ile birkaç atış yaptım sonra kendo ile şansımı denedim tık yok. birde daiwa shore line ile şansımı deneyeyim dedim, daha ilk atışta 1.5 metre önümde bir anda sol tarafımda sahteyi gören kalamar ani bir atakla sahteye atladı ama acayip bir andı. normalde kalamar pek ilgi alanıma girmez ama av heyecanı çok iyiydi diyebilirim, sahteyi görüp hızlı bir şekilde ani bir atak yapması sonra saliselik bir duraksamadan sonra hemen önümde sahteye yapışması belgesel tadında bir andı.keşke kafa kamerası olsaydı da kaydedip paylaşabilseydim sizinle :) ben kalamara dokunmaktan pek hoşlanmadığım için sağolsun Haluk abi kalamarı da çıkardı sahteden.huzurlarınızda kendisine birkez daha teşekkür ediyorum :D
Maaşallah...

hlubay

Aktif Üye
Adı
Haluk Baydoğan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ayrılırken poşetteydi sanki abi geçmiş olsun.yeniden tutarız onu da kediler yesin artık :D
Mahalledeki bakkaldan alışveriş yaptım eve girmeden o arada kaptı galiba. Kedisi bol oranın da iğneyi yutan balığı almış. İlk yakaladığım toramanı yani :( Umarım başına bir şey gelmemiştir. 2/0 iğne acıtır

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Onu soracaktım büyük olanı mı aldı diye neyse abi kediler akıllıdır ayırır iğneyi merak etme :)