Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İma sasuke hakkında

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Komomo 2 renk onerisi varmi ustad
Ben genelde gece sabaha karşı ava başladığım için bütün sahtelerde ilk tercihim beyaz renkler oluyor gündüz için diğer renkler bölgeye denize göre değişebilir sizin marmarada genelde limoni renkler tercih ediliyor galiba forumda okuduklarıma göre

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
iki tane siparis ettim ... ima sasuke 120x3670 hakkinda detayli bilgi yoktu... bileniniz var mi acaba? diving midir floating midir yoksa tatli su mu??

Mektupla

Daimi Üye
Merhabalar , ima sasuke reppa 105 kodlu sahte ( limon rengi olan ) çok başarılı ve en çok balık aldığım sahtedir .
Özellikle şafak vakitlerin'de ve sabahın ilk ışıkların'da kullanmanızı tavsiye ederim farkını göreceksniz.
Hızlı sarıma'da yavaş sarıma'da cevap veren , dalgalı sular'da actionu bozulmayan güzel bir sahtedir.
Mera'da lüfer veya iri balık varsa affetmiyor , yeter ki balıklar istekli olsun :)
Dişlilerin isteksiz olduğu veya nazlı olduğu zamanlar'da duo'nun sahteleri ile jerk yaparak avlanmanızı tavsiye ederim , rastgele.
:okyrm::tskler:

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
arkadaşlar bu ima sasuke nin aksiyonu nasıl? birisi tarif edebilir mi? video paylaşmışsınız ama vallahi bişey anlamadım.