Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
O zaman süper forza braid... Kaliteli bir ürün alın. Senelerce levrek avlarında kullandığım berkley whiplash önerebilirim. Artık kalınlığına siz karar verirsiniz çünkü sazan avı hakkında tek bilgim videolar ve bizim balıkçıda gördüğüm bir kaç adet sazan balığı kadar.
Teşekkür ederim Uluç ustam.

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Berkley yeni bir ipi piyasaya sürdü. Trilene braid, profesyonel seri olarak geçiyor.
Sanırım şimdiye kadarkilerin en güçlüsü.
Düğüm sonrası whipslash, crystal, vs 012 yi elimle rahat koparabiliyorum.
Bunun 008 kalınlıkta olanı koparmadım. 08 ve 06 hatta 10 Spin için uygun kalınlık.
10 kalınlığı surf için mükemmel.

Moss green ve tracer isimli 50 cm de bir koyu yeşil, açık yeşil olmak üzere renk değiştiren iki rengi mevcut.

300 ve 1500 yarda uzunlukta ambalajı var. Yani 270 ve 1370 metre.

Plankton, Mahmut ve kendi makinelerinden birine sardım. Şimdilik sorun yok.
Ancak silikon kaplı bir süre sonra silikon yok olacak.

Son düzenleme:

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Berkley yeni bir ipi piyasaya sürdü. Trilene braid, profesyonel seri olarak geçiyor.
Sanırım şimdiye kadarkilerin en güçlüsü.
Düğüm sonrası whipslash, crystal, vs 012 yi elimle rahat koparabiliyorum.
Bunun 008 kalınlıkta olanı koparmadım. 08 ve 06 hatta 10 Spin için uygun kalınlık.
10 kalınlığı surf için mükemmel.

Moss green ve tracer isimli 50 cm de bir koyu yeşil, açık yeşil olmak üzere renk değiştiren iki rengi mevcut.

300 ve 1500 yarda uzunlukta ambalajı var. Yani 270 ve 1370 metre.

Plankton, Mahmut ve kendi makinelerinden birine sardım. Şimdilik sorun yok.
Ancak silikon kaplı bir süre sonra silikon yok olacak.
s.a. denemek lazım aslında cevabınız için çok teşekkür ederim..

truti

Yeni Üye
selamlar. 0,10 mm lik wft eight braid silent tavsiye ederim . Türkiyede bulunur mu bilmem ama atçek için süper bir Misina. Çok memnun olursun söz veriyorum . Ben kendim Shimano Sustain ve bu ip ve greys prowla ile avlanmaya gidiyorum. Ve Zevkli. Kalitesini gösteriyor. Tabiki uygun fiyat da olabilir. Power Pro da fena değil ama wft misinasina erişmez.

Son düzenleme:

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Truti bey(isminiz telefondan görünmediği için böyle yazdım) aynı dakika içerisinde 10 defa yazmanıza gerek yok, bütün yazacağınız mesajı tek seferde yazarsanız mesaj kalabalığının önüne geçmiş olursunuz.

togay yurtsever

Aktif Üye
Yaklaşık iki yıl önce sardığım Cabelas ripcord ipi halen kullanıyorum.
10 mt de bir renk değiştiren bir model sadece biraz renk attı ama ne tiftiklenme ne kopma vd olmadı. Üzerinde 6 lb yazıyor fakat çekeri daha yüksek kesinlikle.
Hafta da en az 1 kez kullandığım halde atış erimi,su tutmazlığı gayet iyi.tavsiye ederim diyecem fakat cabelas ta baktığımda aynısını bulamadım.
Şimdi de sufix 832 gore aldım bakalım bundan memnun kalacakmıyız?
Makara da 250 mt olanla 120 mt olan arasında kalite farkı varmı?Bir arkadaş öyle söyledi de aynı şeyi düşünmüyorum doğrusu.

fercam

Üye
Adı
feridun iyitellikara
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir suredir ABD de yasamaktayim.Burada satis taktik ve yontemleri ilginctir eski teknoloji veya gecmis mevsim urunleri eger yeteri kadar para kazanildiysa (ki kar marjlari inanilmaz yuksek) inanilmaz dusuk fiyatlara satilarak nakte donusturulur ornek 24 USD satilan gomlegi dogru zamanlama ile 4 USD ye alabilirsiniz.
su siralar ip misina degerlerinde dusmeler var ve siradan K MART gibi Walmart gibi alis veris magazalarinin balik ve av bolumlerinde ucuza satilmaya baslandi.
Nedeni ise 8 kat orgu sistemine butun ip ureticileri gecmis durumda ve piyasaya hepsi bir anda yeni urunlerini surduler buna uretimi cinde yaptiran CABELAS ta dahil bir arkadas ripcord bulamadim demis cunku kalkti yenisi asagidaki linkteki gibi 8 kat orgu oldu.
Buradaki ortalama degerleri pe 8 kat orguler 16 - 25 USD araliginda.
Igneniz keskin olsun

Cabela's RipCord™ 8 Braided Fishing Line : Cabela's

togay yurtsever

Aktif Üye
Çok sağolun ripcordu bulamayan benim.
Linki inceliyeceğim.