İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Muhtemelen yazılmıştır ama ben de yorumlarımı yazayım,

30 luk makinaya spin için 0,15mm 8 sarım shimano kairiki aldım.

-Atım mesafesi abartısız min %10 arttı, sahte öyle uzağa gidiyor ki şaşırıp kalıyorum.
-İp düğüm atarken büküldüğünde vs yuvarlak yapısı dağılıyor, lif lif oluyor ve düğüm atmak zorlanıyor.
-ıslandığındamakina üzerinde hamur gibi duruyor.
-silikon çekerken taşlık zemine takıldı, hafif çektim ipten koptu, zedelenmiş olabilir bilemedim ama kolay koptu yine de

Atım mesafesi açısından çok beğensem de bir daha almam sanırım.

Kurşun arkası yapacaksan, açık atman gerekebilir. Açık atmak için de ince ip önemli, ciddi fark ediyor. O yüzden şok da elzem oluyor.. Ama ne olursa olsun ben şoksuz kullanacağım dersen, 250gr lara 0,23mm ile çıkabilirsin.

Kastking mega8 veya monster w8 öneririm..

Ama yine de söyleyeyim bu kurşun arkası için tercih edilmez. 0,12-0,14 aralığında ip sarıp, 0,23-0,25 şok işini görür..

Tesekkur ettim abicim

Kurşun arkası yapacaksan, açık atman gerekebilir. Açık atmak için de ince ip önemli, ciddi fark ediyor. O yüzden şok da elzem oluyor.. Ama ne olursa olsun ben şoksuz kullanacağım dersen, 250gr lara 0,23mm ile çıkabilirsin.

Kastking mega8 veya monster w8 öneririm..

Ama yine de söyleyeyim bu kurşun arkası için tercih edilmez. 0,12-0,14 aralığında ip sarıp, 0,23-0,25 şok işini görür..
0,23-0,25 şok için ne önerirsiniz

İp misinalar için düğüm oluyor halkalara sarılıyor...bu tür şikayetler çok kaliteli isim yapmış markalarda gerekenden pahalllı

Bende çin ipi monster w8 kullaniyorum. Kastking mega8 veya monster w8 işinizi görür.
Daiwa CRosscast Hard Game III 2.74 14-42 gr kamış ve
Daiwa Ninja 3000 A makina ile Spin de ip misinaya, görünmez misina ile şok kullanmak istiyorum. Hangi marka ve hangi kalınlıkta görünmez misina önerirsiniz.

Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba
Daiwa Jbraid 8 Braid 150 metre misina 55 TL
(link)

Daiwa Jbraid 8 Braid 300 lüğü 101.95 TL
(link)

Son düzenleme:
Daiwa nın sitesindeki değerler ile ( (link) )
Türkiye de satılanların değerleri farklı görünüyor ( mesela (link) )
Sizce neden olabilir...

Merhaba kendi imkanlarım doğrultusunda şöyle bir kombin yaptım başlangıç için ip misina konusunda yada mono misinamı dersınız yardımcı olurmusunuz.okuma final pro 270 7 35gr okuma revenger rv 25 bu makineye ip misinada ne kadar almalıyım istanbul çevresinde av yapicam tatlı su tuzlu su karışık olacak şimdiden teşekkür ederim

Back