Emreomem
Üye
Arkadaşlar hepinizin fikirleri benim için çok değerli o açıdan bilgi ve birikimini benden esirgemeyip zaman ayırıp cevap yazan tüm arkadaşlara minnettarım
Agartan nicki arkadaşımın müthiş fikrini aynı olay birdaha başıma gelirse oltayı zorlamadan önce kesinlikle deniyecem kendisine tekrar teşekkür ederim..
Hakan0022 nicki arkadaşımın önerisini dinleyip zaten yazısından hemen sonra avmarket ten nippon GHOST misina siparişini verdim gelince takımı hazırlayıp düşüncelerimi paylaşıcam kendisine tekrar teşekkür ederim
Son olarak üşenmeyip benimle çizim paylaşan mctymn nicki arkadaşımın da Önerisini tatbik ettim ve 0.24 lb ip misinayla güzel bi takım hazırladım
üç tek iğneli kösteğin sonuna kursun arkası bide hırsızlı iğne bağladım kurlarımda az önce geldi hava bozuk olmasına rağmen bu akşamda çıkıp bu takımı deniyecem bakalım neler olucak
Kendisine teşekkür ederim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Agartan nicki arkadaşımın müthiş fikrini aynı olay birdaha başıma gelirse oltayı zorlamadan önce kesinlikle deniyecem kendisine tekrar teşekkür ederim..
Hakan0022 nicki arkadaşımın önerisini dinleyip zaten yazısından hemen sonra avmarket ten nippon GHOST misina siparişini verdim gelince takımı hazırlayıp düşüncelerimi paylaşıcam kendisine tekrar teşekkür ederim
Son olarak üşenmeyip benimle çizim paylaşan mctymn nicki arkadaşımın da Önerisini tatbik ettim ve 0.24 lb ip misinayla güzel bi takım hazırladım
üç tek iğneli kösteğin sonuna kursun arkası bide hırsızlı iğne bağladım kurlarımda az önce geldi hava bozuk olmasına rağmen bu akşamda çıkıp bu takımı deniyecem bakalım neler olucakKendisine teşekkür ederim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi