Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ip ve şok

Adı
Şafak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şok için uygun misinam yok ya 33 lük var ama yosun yeşili flouro carbon misinam yok şimdilik böyle idare edelim bakalim ilk denememi yaptimda erim fazla iyi değildi sanki

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bende 3.60 kamış var 5 6 metre şok yapıyorum en az bazen şok kopuyor şoksuz kullandığım zaman atış yaparken çok dikkatli oluyorum.şok yaparken kullandığım düğümün videosu
patlatıyorum derken çok ağır kurşun mu kullanıyorsun nasıl patlıyor anlamadım :) ben 75-125 arası kurşun kullanıyorum hiç patlatamadım.bazen misina makine koluna dolanıyor atış yaparken ancak o zaman patlıyor kaçınılmaz olarak, eğer öyle bir durumda kalırsan ve şok kullanmadıysan ya kamışın kırılır ya da kurşun geri seker.eğer spin avı yapıyorsan, ( onu belirtmemişsin bu arada ) şoksuz kullanmanın bir zararı olur mu bilmiyorum, balığın misinayı görmesi dışında tabi :)
Çok sağlam görünüyor. Kesinlikle öğrenmem lazım.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Şok için uygun misinam yok ya 33 lük var ama yosun yeşili flouro carbon misinam yok şimdilik böyle idare edelim bakalim ilk denememi yaptimda erim fazla iyi değildi sanki
Ilk deneme
Adı üstünde ılk
Dolayısıyla erim sıkıntısı normal

Ben heyecanla ılk denememi yaparken sahte ya ya 5 ya 10 metre anca gidiyordu
Dibime düştüğü çok oldu , kayaya az çarpmadim , az sahte patlatmadim
Normal ;)

Zamanla alışıyoruz ve geliştiriyoruz

Şimdi kasmadan 40 ila 50 arasi

Bu da benim için ziyadesiyle yeterli

Acele yok yavaş yavaş

Adı
Şafak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
20 25 metre gidiyo rahat ama az gibi sanki ya alistik sörfe ondan bu az geliyo :) yavaş yavaş olur

Uygr

Aktif Üye
Adı
Uygar
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba abilerim Arkadaşlarım,
Bende şuan 14 lük ince ip misina mevcut bunun önene şok bağladıgım zaman ben atış yaparken çok patlatıyorum.
Şok kullanmasam bana büyük bir zararı olur mu kestiremiyorum ama şok yokken hiç bir sıkıntı yok yardım ederseniz çok sevinirım
Bende baya bir sahte patlattım. En sonunda sebebini buldum gibi.
Belki sana bir fikir verir. Şöyle bir başlık açmıştım bununla ilgili.

Atış Anında Sahtenin Kopması

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Benimde spin takim geldi ama şok veya şok leader kullanmak kesinlikle gereklimi yarin sabah ilk avima çıkıcam yardimlarinizi bekliyorum konu açamiyorum o yüzden buraya yazdim şimdiden teşekkürler
illaki şok leader kullanacaksınız diye bir şey yok, ben kullanmıyorum örneğin..

Adı
Şafak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Eyvallah aynen bende kullanmiyorum erim şuan iyi alişiyorum sanirim 35 40 m civari gidiyo tek sorun balik yok :)