Revenger
Yeni Üye
- Adı
- Tekin Onur TEKDAL
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Herkese merhabalar;
İzmir'de surfcasting yapabilmem için makine araştırmasına girdim fakat marka ve modeller arasında boğulmak üzereyim.Sizden ricam tecrübesine dayanarak öneride bulunacak herkesi dinleyebilirim.Başta bu hobiyi yapacağım bölgeleri paylaşayım:Çeşme-Ildırı,Foça,Aliağa,Karaburun ve tabiki İzmir'lilerin uğramadan yapamadığı Kordon-Pasaport-Karşıyaka-Karataş körfez aralığı.
Kullanılan kurşun ağırlığı 80-150 gr.
Yemli beklemeli av yapacağım.Limitim 400-450 TL civarında.Sıfır ya da 2. el olması önemli değil.Araştırdığım makineler;
Shimano Spheros 8000pg
ULTEGRA XSD 14000
Shimano speedcast XSB/XTB (aralarındaki farkı çözemedim) 14000
DAM Quick SLS 570 FD
Okuma azores blue 6500
Shimano Activesurf Makina
Shimano Aerlex PG 8000
Ryobi Tubertini Halley 8000
Ryobi Proskyer Nose
Ryobi NAXO
OKUMA TRIO 65A
Ve tabiki Daiwa serilerinden...
Sizden ricam beni üzmeyecek ip misina ile kullanabileceğim yedek kafası olan bir makine önerisinde bulunmanız.Çok uzun oldu kusura bakmayın.
İzmir'de surfcasting yapabilmem için makine araştırmasına girdim fakat marka ve modeller arasında boğulmak üzereyim.Sizden ricam tecrübesine dayanarak öneride bulunacak herkesi dinleyebilirim.Başta bu hobiyi yapacağım bölgeleri paylaşayım:Çeşme-Ildırı,Foça,Aliağa,Karaburun ve tabiki İzmir'lilerin uğramadan yapamadığı Kordon-Pasaport-Karşıyaka-Karataş körfez aralığı.
Kullanılan kurşun ağırlığı 80-150 gr.
Yemli beklemeli av yapacağım.Limitim 400-450 TL civarında.Sıfır ya da 2. el olması önemli değil.Araştırdığım makineler;
Shimano Spheros 8000pg
ULTEGRA XSD 14000
Shimano speedcast XSB/XTB (aralarındaki farkı çözemedim) 14000
DAM Quick SLS 570 FD
Okuma azores blue 6500
Shimano Activesurf Makina
Shimano Aerlex PG 8000
Ryobi Tubertini Halley 8000
Ryobi Proskyer Nose
Ryobi NAXO
OKUMA TRIO 65A
Ve tabiki Daiwa serilerinden...
Sizden ricam beni üzmeyecek ip misina ile kullanabileceğim yedek kafası olan bir makine önerisinde bulunmanız.Çok uzun oldu kusura bakmayın.