Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İskenderun, Arsuz, Yumurtalık, Mersin, Taşucu, Silifke Balık Avı Durumu

balık tutkudur

Aktif Üye
mersin organizasyonuna benide yazın arkadaşlar sık sık orda oluyorum ben ama hiç balık avına gitmedim :) :)

tuncay-ay

Aktif Üye
Askerlik ne güzel Hatay / İskenderun Dz. Er. E.A.K ye çıkmıştı . Oltaları , Kamışları toplayıp gidecektim :p Son anda terslik çıktı bakalım inşallah değişmezde yine aynı yere giderim belki oralarda olta atmak mana ile nasip olur :) :p

Melih

Daimi Üye
Adı
Melih
Akdenizin doğusu bu aralar sessizmi ?

segmen

Üye
Adı
seymen
Merhaba arkadaşlar yumurtalık da bu aralar balık zayıf levrek hiç yok desem yeri var catal atçek te ve sırtıda yakalanıyor bazende bir arkadaşım levrek süpürgesi ile alıyor liman içi boş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melih

Daimi Üye
Adı
Melih
Merhaba arkadaşlar yumurtalık da bu aralar balık zayıf levrek hiç yok desem yeri var catal atçek te ve sırtıda yakalanıyor bazende bir arkadaşım levrek süpürgesi ile alıyor liman içi boş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakalım kısmetimize ne çıkacak 14 şubat akşamı oradayız :)

Melih

Daimi Üye
Adı
Melih
bu bölgelerde etkinlik varsa haberdar olmak isterim müsait olursam katılıp tanışmak isterim
Mini Çaplı Keşif Organizasyonu Diyelim özelden cep numaramı iletiyorum oradan ulaşabilirsiniz bana

erhan kurtul

Yeni Üye
Varmı mersinde at çek avına gidicel arkadaş.Geçenlerde erdemli tarafına gittim ama birşey alamadım.