Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

iskenderun iskele yüzeydeki levrek neden vurmaz ?

hakanergiz

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar iskenrun iskelede olu izmarit ile avlaniyirum derinlik 6 metre mera sik ve isigin altında onlarca yarim kilo ustu levrek var ve vurmuyor bunun için ne yapmali ne ile avlanmaliyiz kaç numara iğne ve kaclik misina kullanmaliyiz yem olarak terciginiz nedir. Havyar birakmadiklari için vurmuyor olabilir mi ? Teke kullanmali mi veya başka bir yem ? Yüzeyde görüyor vr alamiyoruz cildiriyoruz :), yardimvi olursaniz seviniriz sahneye de vurmuyor klasik denedik vurmadi kayis vuruyor bir tek. Arkadaalarimizla eglendik ama birazda tadini cikartsak son 2 haftada dogru duzgun vurmadi bir tek kiloluk bir lufer aldik o yani cupra mirmur dan sikildik artik bize avci lazim yrni heyecanlar lazim :) Yardimci olurmusunuz teşekkürler her daim rast gelsin

Ekli dosyalar

Sahil33

Daimi Üye
ölü oldugu için dir herkez canlı kullanıyo sen niye ölu kulnanıyorsun

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Vay canına, tek benim başıma geldi sanıyordum, arkadaşın bilgisayarına da şarap dökülmüş galiba.

Tekeye devam edin. Mimurdan da sıkılmayın.

scorpion26

Daimi Üye
Valla bu tuttuklarınızı bulamayanda var. Çok şükür deyin bence. :)

hakanergiz

Yeni Üye
Android kurbani oldum arkadaşlar her yazdigimi kafasına göre düzeltme dibi bir özelliği var PC de olsam bu kadar fahiş hatalar yapmazdim :)

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Android kurbani oldum arkadaşlar her yazdigimi kafasına göre düzeltme dibi bir özelliği var PC de olsam bu kadar fahiş hatalar yapmazdim :)
Yüreğime su serptin Hakan, teşekkür ederim Güzel Türkçe'mizi biz gençlerin abuk subuk kullanıyor, yazıyor, konuşuyor olması beni çok üzüyor. Teknoloji kurbanıysan sorun yok o zaman :harika:
Bu arada levrek hala çözülememiş ve belki de çözülemeyecek garip davranışlar sergileyen bir balık. Enteresan davranışları var. Mesela ağ atılırken kendisini kuma gömüp, saatler sonra ağ toplandıktan sonra saklandığı yerden çıkabiliyor. Bazen düşünüyorum biz mi onu kandırmaya çalışıyoruz o mu bizi :D Bu bağlamda levreğin bir davranışı ile ilgili kesin bir yargıda sanıyorum kimse bulunamayacaktır ;) Her zaman rastgelsin...

Moderatör tarafında düzenlendi: