Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

iskenderun iskele yüzeydeki levrek neden vurmaz ?

hakanergiz

Yeni Üye
Teşekkürler arkadaşlar her daim rastgelsin :)

Dubara33

Aktif Üye
1) İsmariti canlı dene. Göz çukurundan tak daha canlı olur. Gözle kafa kemiği arasıda ince bi boşluk var bakarsan farkedersin. Bi gözden tak diğerinden çıkar.

2) Teke dene.

3) Fosforlu veya sedef raglou dene en fazla 8.5.

4) Bunları deneyip tutarsan ufaklarını geri sal.

5) Bunları deneyip tutamazsan bana sövme:D Çünkü daha önce başıma gelmedi sadece tahmini yazdım, ben olsam bunları denerdim.

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
1) İsmariti canlı dene. Göz çukurundan tak daha canlı olur. Gözle kafa kemiği arasıda ince bi boşluk var bakarsan farkedersin. Bi gözden tak diğerinden çıkar.

2) Teke dene.

3) Fosforlu veya sedef raglou dene en fazla 8.5.

4) Bunları deneyip tutarsan ufaklarını geri sal.

5) Bunları deneyip tutamazsan bana sövme:D Çünkü daha önce başıma gelmedi sadece tahmini yazdım, ben olsam bunları denerdim.
Göz çukurundan , fosforlu , sedef zarganaya , teke'ye kadar aynen.
Benim gibisin Mustafa.

Corydorass

Yeni Üye
Adı
Hakan
Şahsen size görüntü veren levreklerin siz onları görebiliyorken avlanacağına pek ihtimal vermiyorum. Muhtemelen dolaşmaya gelen küçük ispendek sürüleridir. Yine de beyaz veya simli 6,5 luk raglou deneyebilirsiniz. Canlı teke bulabiliyorsanız o da cezbedici olacaktır.

İşin önemli kısmı siz levrekleri seçebildiğinize göre su fazlaca hareketsiz ve berrak gibi duruyor. Havanın bozduğu bir günde su biraz hareketlenirse o zaman ciddi avlar yapabilirsiniz.

Rastgele

hakanergiz

Yeni Üye
Cok teşekkürler arkadaşlar dun kurt ile 3 parca yarim kilo üstünde aldik misina 20 ilk olduğundan kilonun üstünde bir levrek misinayi kirdi dandik misina kurbani olduk :) canli izmarit ile de kilolugu aldik sonunda cok şükür yakin zamanda paylasimda bulunacagim :)

Dündar

Daimi Üye
Adı
.........
Cok teşekkürler arkadaşlar dun kurt ile 3 parca yarim kilo üstünde aldik misina 20 ilk olduğundan kilonun üstünde bir levrek misinayi kirdi dandik misina kurbani olduk :) canli izmarit ile de kilolugu aldik sonunda cok şükür yakin zamanda paylasimda bulunacagim :)
Hadi gözün aydın.
Bekliyoruz paylaşımını ;)