Selahattin bey , Benide eklerseniz seviirim... Müsait zaman ve konum size ait...31 ekim ola hayrola, hava durumuna göre çıkarız inş![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Selahattin bey , Benide eklerseniz seviirim... Müsait zaman ve konum size ait...31 ekim ola hayrola, hava durumuna göre çıkarız inş![]()
Ben çıkmadan önce buraya yazarım bikaç gün önceden uygun olursanız beklerizSelahattin bey , Benide eklerseniz seviirim... Müsait zaman ve konum size ait...

Devamsızlık istemem ben de Bursa ya kaçarım belki Lüfer başlamışSelo haftaya kuşadasındayım ama ondan sonraki haftasonu gelcem haberin olsunEvde 1 kilo balık kaldı adanaya gönderdim
![]()
Baş üstüne , aracım var istanbulun neresi olursa uygundur... Dediğiniz gibi 2 gün öncesinden habr verirseniz kesinlikle gelicemm...Ben çıkmadan önce buraya yazarım bikaç gün önceden uygun olursanız bekleriz![]()
Avrupa mı Anadolu yakası mı sizinBaş üstüne , aracım var istanbulun neresi olursa uygundur... Dediğiniz gibi 2 gün öncesinden habr verirseniz kesinlikle gelicemm...
Valla basit bir avdan sonra bile kaptanın telefonu susmadı, sezonda aşırı talep oluyor mümkün değil başa çıkamayızBu kadar taleple ile Balık Sevdamıza bir tekne bile alabilirdik. Sonra hep hayalini kurduğum Devre Tekne projem gerçek olurdu. Kime anlatsam güldü ama çok mantıklıydı![]()
Ben ütopyaları gerçek yapmayı severimValla basit bir avdan sonra bile kaptanın telefonu susmadı, sezonda aşırı talep oluyor mümkün değil başa çıkamayızşimdilik o fikir ütopya bence
ama birkaç kaptanla daha tanıştım toplu 10-15 kişilik bir av partisi ayarlama fikrim var 3 tekne ile
![]()
Sen ütopya konularında hep beni yanıltmışsındır bilirimBen ütopyaları gerçek yapmayı severim
Bence 5 tekne ayarla![]()