aksaçlı
Yeni Üye
- Tepki
- 29
- Ödül
- 15
25.g kurşun ile deniyeceğim3 ve 4. sahteler kurşun arkası içindir. Spin için fazla hafif kalırlar. Ama sanırım siz de hafif kurşun ile kurşun arkası yapacaksınız
25.g kurşun ile deniyeceğim3 ve 4. sahteler kurşun arkası içindir. Spin için fazla hafif kalırlar. Ama sanırım siz de hafif kurşun ile kurşun arkası yapacaksınız
Boğazda palamut haberi alan var mı? Yer sormuyorum sadece gören duyan var mı diye soruyorum.
Kötüye yormamak lazım bence. Ben de forumu ve grupları pek kurcalamıyorum sezon dışındayken. 1 aya balık gelince canlanır ortalık inşallah.Yer sormuyorum sadece gören duyan var mı diye soruyorum.
🤣🤣 😆😆 👍👍
bu günlerde herkes kör, sağır ve dilsiz....
.
.
.
balığın durduğu zamanda başlamışın kardeşim.Öğlen 11’de başladım denemeye, tık yok. Çapari çalışanlar seyrek istavrit-sardalya çekiyor.
122495 dosyayı görüntüle
Kurşun arkası denedim. İstavrit için nadiren giderim. Aslında sabaha niyetliydim. Ama balığın çıkacağına inancım çok az olduğundan hevessizlikten kalkamadım. Lüfer zamanı uykulu da olsam o heyecan beni uyandırıyor. Kahvaltıdan sonra gittim. Palamut için bence saat sınırı yok. Öğlen ayrılırken balığın girdiğine çok denk geldim. Gün ortası da av veriyor.balığın durduğu zamanda başlamışın kardeşim.
sabah gittiğimde 11. gibi sonlandırıyorum . akşam gideceksem 17:00 gibi başlıyorum.