İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yer sormuyorum sadece gören duyan var mı diye soruyorum.

🤣🤣 😆😆 👍👍

bu günlerde herkes kör, sağır ve dilsiz....
.
.
.
Kötüye yormamak lazım bence. Ben de forumu ve grupları pek kurcalamıyorum sezon dışındayken. 1 aya balık gelince canlanır ortalık inşallah.

An itibariyle Üsküdar meydandan hareme kadar nabız yokladım kimsede tık yok. Yemli cinekopa atanlarda tık yok, spinciler zaten gelmedi, LRF de ne istavrit nede iskorpit vuruş bile yok. Bende biras silikon biraz jig calısıp avı sonlandırdım.

üsküdar bu hafta az balık yapıyor ama yok denemez. çarşamba günü 1 saat takıldım 3,kırlangıç 1 iskorpit yarım kg mezgirt .
Yanımdaki birkaç arkadaş tavukla denedi oltaları boş çektiler genelde ben istarvit taktım boş yok. sanırım istarvit daha avcı yem olarak.
skorpit ve kırlangıçlar suya atdım mezgirt yanımdaki hobidaşıma verdim.
kayalıklara baktım 5 sipinci takılıyordu hava kararınca gelmişler.
10,dk izledim arkadaşları sonra sonlandırdım balık sefasını . keyifli gün oldu şahsıma.

Öğlen 11’de başladım denemeye, tık yok. Çapari çalışanlar seyrek istavrit-sardalya çekiyor.

Dosyalar

• IMG_1554.jpeg
    IMG_1554.jpeg
    88.4 KB · Okunma: 137
balığın durduğu zamanda başlamışın kardeşim.
sabah gittiğimde 11. gibi sonlandırıyorum . akşam gideceksem 17:00 gibi başlıyorum.
Kurşun arkası denedim. İstavrit için nadiren giderim. Aslında sabaha niyetliydim. Ama balığın çıkacağına inancım çok az olduğundan hevessizlikten kalkamadım. Lüfer zamanı uykulu da olsam o heyecan beni uyandırıyor. Kahvaltıdan sonra gittim. Palamut için bence saat sınırı yok. Öğlen ayrılırken balığın girdiğine çok denk geldim. Gün ortası da av veriyor.

Son düzenleme:
Back