Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

nagoyalı

Üye
Adı
sertan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Konuyu dagıtmamak adına dün geceki japonya raporum :))
60 cm lik bir boya sahip olmasına ragmen 1777 gram
Kayhan hocamada ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum
sahte seçiminde ve diger konulardaki yardımları üçin
iyiki varsın hocam
D1318CE5-20A1-411F-B7D3-B0D0D6B96D40.jpeg

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Geçen seneye nazaran bu yıl spin avı benim açımdan çok daha iyi geçiyor gibi. Maşallah meralardan çok güzel fotoğraflar gelmeye başladı. Kendi adıma da bu yıl güzel basladi. 2 yıl önce sezonu baliksiz kapamistim. Sonraki yıl 8-10 balıkla geçti. Bu sene ise güzel bir başlangıç yaptık diyebilirim. 3 günde 2 balık almak nasip oldu. İşin sırrı nasibini almak için merada olmakmis bunu daha iyi anladım. Gittiğimiz yerlerde saatlerce olta attık tik demedi, meraya selam verip giren adam ilk atışında balığını aldı ve bu olaya iki farklı yerde iki farklı kişide denk geldim. Bende 3. Kişi oldum hatta :) arkadaşlarım olta atarken selam verip oltayı denize atınca balık geldi. Umarım hepimiz adına güzel bir sezon geçer. Balıklar da birbiriyle aynı boylarda ne hikmetse :) önümüzdeki dislilere bakicaz inşallah :)

Yer: Anadolu yakası boğaz.

IMG_20200928_001919.jpg
IMG_20200928_001855.jpg

cosmic-c

Aktif Üye
Adı
Cosmic
tebrikler.sahte balık olarak ne kullandınız? Takım bilgisi de yazarsanız bilgilendirilmiş oluruz.
rastgelsin.

B

budun

Misafir
Bugünkü kısmetim sezonun ilk palamutu benim için.Başkada tutamadım.Boğaz anadolu yakası 150 gr kurşun arkası. Herkese rastgelsin.

plmt.jpeg

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugünkü kısmetim sezonun ilk palamutu benim için.Başkada tutamadım.Boğaz anadolu yakası 150 gr kurşun arkası. Herkese rastgelsin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha irilerini tutmak nasip olsun, daha sık denk gelsin inşallah.