Balıkoltası
Daimi Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Henüz başlamadım yemliye.@Balıkoltası Birol reis sen yemli lüfere başladın mı nedir durumlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Henüz başlamadım yemliye.@Balıkoltası Birol reis sen yemli lüfere başladın mı nedir durumlar
98 kişi var haber bekliyor herkese vereceğim haberreis başlayınca haber et seversin haber etmeyiyoksa atv yi salarız üstüne
![]()
Maşallah müdür, marmarada hangi noktadan tuttun kalamarın çıktığını ilk defa görüyorum.Bugün Marmara Denizinde şahsım adına ilk defa karşılaştığım hatta var olduğunu bile bilmediğim ve beni daha da hayrete düşürerek 9cm rapala gelen hayatımın ilk Kalamarını tuttum. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Ekli dosyayı görüntüle 110296
Marmara denizi etrafında beş altı şehir varBugün Marmara Denizinde şahsım adına ilk defa karşılaştığım hatta var olduğunu bile bilmediğim ve beni daha da hayrete düşürerek 9cm rapala gelen hayatımın ilk Kalamarını tuttum. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Ekli dosyayı görüntüle 110296