Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar 1 adet 350cm 300atar ve 70lik makinatakımım var fakat acemiyim. Boğazda rapala veya kaşıkla balık tutmak için bedendeki firdonduye 1.5metre ipe 200gr kurşun, tekrar aynı yere de 3.5 metre rapala mı bağlamak lazım?

Ayrıca bir tane spin takım alsam boğazda uğraşmadan kurşunla vb palamuta vb atmak daha kolay olmaz mı?

tnrclk5353

Üye
Arkadaşlar 1 adet 350cm 300atar ve 70lik makinatakımım var fakat acemiyim. Boğazda rapala veya kaşıkla balık tutmak için bedendeki firdonduye 1.5metre ipe 200gr kurşun, tekrar aynı yere de 3.5 metre rapala mı bağlamak lazım?

Ayrıca bir tane spin takım alsam boğazda uğraşmadan kurşunla vb palamuta vb atmak daha kolay olmaz mı?
3.5 metre kamış kisa kalir genelde 4.20 ve yukarsi ile rapala kurşun ile çok ileri atip çekiyorlar.ama ağır işçilik kollari kopuyor insanin o yuzden lrf ye geçiş yaptim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acemibalikci Maho

Aktif Üye
Adı
Tunahan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
3.5 metre kamış kisa kalir genelde 4.20 ve yukarsi ile rapala kurşun ile çok ileri atip çekiyorlar.ama ağır işçilik kollari kopuyor insanin o yuzden lrf ye geçiş yaptim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim boyum 2 metre onunda etkisi olmazmi acaba :D

Lrf ile nasıl avliyorsunuz acaba akintida takılmıyor mu millete? Kurşun vb takmiyorsunuz herhalde?

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Maşallah müdür, marmarada hangi noktadan tuttun kalamarın çıktığını ilk defa görüyorum.
Bende ilk defa şahit oldum açıkçası mera olarak beşiktaş ancak maalesef tekneler olduğu için avlanmak çoğu zaman pek mümkün olmuyor

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Marmara denizi etrafında beş altı şehir var
Mera gizleme konusunu biraz abartmışız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim mera sakladığımı nerden çıkardınız inanın yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım. Ben marmara denizinde ilk defa gördüğümü ve avlandığına şahit oldum dedim. Üstteki yorumda da mera soran arkadaşa avlandığı yeri söyledim. Av işi kısmet işi herkes nasibini yer.

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Benim mera sakladığımı nerden çıkardınız inanın yorumunuzu okuyunca çok şaşırdım. Ben marmara denizinde ilk defa gördüğümü ve avlandığına şahit oldum dedim. Üstteki yorumda da mera soran arkadaşa avlandığı yeri söyledim. Av işi kısmet işi herkes nasibini yer.
Kardeşim yanlış anlama sakın murat latife yapmış sadece :)
Bi dönem bu mera muhabbetinin çok geyiği döndü forumda , sırf bu yüzden guruptan çıkan hatta balığı bırakan oldu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murattp

Daimi Üye
Adı
Murat Topgül
Şaka yaptım yahu
Alınma hemen İstanbul’da kalamar olduğunu iddia ediyordum arkadaşlara bıyık altından gülüyorlardı
Süper bir kanıt sundun çok teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HasanÖner

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kardeşim yanlış anlama sakın murat latife yapmış sadece :)
Bi dönem bu mera muhabbetinin çok geyiği döndü forumda , sırf bu yüzden guruptan çıkan hatta balığı bırakan oldu

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi yanlış anlayacak bir durum yok arkadaş yorum yapmış bende cevap verdim zira bu zamana kadar kimseye ne bir mera sordum nede mera gizledim. Balık tutmak isteyen kişi oturup mera sormaz kalkar sahil kenarına gider dener varsa tutar yoksa ya başka meraya yada evine gider. Dediğim gibi av işi kısmet işi herkes nasibini yer. hepimize rastegele :)