Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hadi gözünüz aydın iç işleri yeni genelge yayınladı Yeni genelgeyle balık tutmak serbest oldu.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Mfk

Yeni Üye
Adı
Fatih Karademir
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

AhmetAkin

Aktif Üye
Adı
Ahmet Akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abi hala anlam veremiyorum vali kararı 2 saat önce aldı içişleri 20 dk önce genelge yayınladı ayrıyetten önceki gibi ek olarak valiliklere bağlı olarak diye bir ek madde de yok yani ülke genelinde

fatih0686

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben twitter sayfasinda birseyler yazdim. sanki inadina yapar gibi yasak tweetini tekrar retweet yapti. Yuklenin beyler :)

Paşşa

Aktif Üye
Adı
Remzi Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
abi hala anlam veremiyorum vali kararı 2 saat önce aldı içişleri 20 dk önce genelge yayınladı ayrıyetten önceki gibi ek olarak valiliklere bağlı olarak diye bir ek madde de yok yani ülke genelinde
Vali üç saat önce yazmıştı haber son dakika yeni bir açıklama gelir diye düşünüyorum.

yilmaz.40

Aktif Üye
Adı
yılmaz albayrak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valilik kendi inisiyatifi ile yasaklara ekle çıkar yapabiliyor. Bu kadar kesime izin varken biz de sesimizi çıkarmalıyız. Millet başka alanlarda virüsü tekrar yayarsa zaten birkaç ay daha balığı unutmak zorunda kalırız en azından kurallara uyduğumuzu göstererek balığa gidebilmeliyiz.

AhmetAkin

Aktif Üye
Adı
Ahmet Akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi bu millete yaazıklar olsun epi topu 119 tane yorum atılmıs twitterdan bu kararın altına ya bu koca istanbulda kimsemi özlemedi kimse mi istemiyor kardeşim pazartesi tamam olsa atlamasını önden bilirsiiniz bi destek atın yeter ya

istanbul@icisleri.gov.tr <<<< twitter ı olmayan mail atıp destek olsun hadi istanbul bu sefer bizim dediğimiz olsunn